SÖK Endast flyg

Boka ett flyg med hotellet och spara

  Vilken typ av flygresa ska du boka?

  Vem reser?
  Meddelande om låga priser: Om du vill öka chanserna att hitta låga priser lämnar du följande omarkerat.


  Vill du ha hjälp med bokningen?

  Ring 08 - 517 61378

  Se tider och information

  Call Center – tider:

  08.00-18.00 mån till fre. 09.00-17.00 lör, sön och helgdagar.

  ×
  Besök kundtjänst»

  VARFÖR BOKA MED EXPEDIA?

  • Större utbud
  • Fler än 400 flygbolag och 435 000 hotell
  • Skräddarsy din resa Expedias paketresor tillåter dig att kombinera hotellet du gillar mest med flyget som passar dig bäst och vi är flexibla med vistelsens längd.
  • Flexibla flygbokningar Var äventyrlig, valet är ditt: boka enkelresor, tur och retur eller flerdestinationsresor (upp till fem etapper på samma bokning)
  • Spara mer
  • Expedia tar inga ändrings- eller avbokningsavgifter Du betalar inga ändrings- eller avbokningsavgifter till Expedia såvida de inte tas ut av flygbolaget eller hotellet.
  • Spara mer genom att boka flyg + hotell samtidigt När våra kunder bokade flyg + hotell samtidigt sparade de i snitt 1200 kr i fjol!
  • Vår Prisgaranti
  • Boka tryggt
  • Vi är världens största onlineresebyrå Ända sedan 1996 har vi varit pionjärer inom onlineresebranschen. Du kan lita på oss.
  • Opartiska hotellrecensioner Fatta rätt beslut med 11 miljoner recensioner från verifierade hotellgäster.
  • Kundsupport sju dagar i veckan Vi finns här för att hjälpa dig innan, under och efter resan. Vi är endast ett telefonsamtal bort.

  Reseverktyg

  • Besök vår guide med allt i ett - den hjälper dig att planera, boka och njuta av dina resor! Guiden är fullspäckad med värdefull information och användbara länkar som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din resa.

  Ska du resa utomlands?

  Få de bästa erbjudandena före alla andra

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev:

  ”{address}” är inte en giltig e-postadress.

  Bitte Lesen der Datenschutzrichtlinie bestätigen.

  Partner med Expedia

  Anslut ditt hotell till Expedia

  Nå fler än 75 miljoner resenärer genom att samarbeta med Expedia

  Expedia® Insiders' Select™

  Vi känner till de bästa hotellen och det gör även våra kunder. Finns det någon som kan visa en lista över världens bästa hotell bättre än Expedia?
  Visa våra bästa hotell

  Billiga flygresor just nu

  Fantastiska erbjudanden från Expedia.se

  Hämtar våra bästa flygerbjudanden

  Toppdestinationer

  Expedia erbjuder tusentals billiga flygresor! Hitta de billigaste flygbiljetterna till toppdestinationer och se hur mycket du kan spara idag.

  Hämtar toppdestinationer

  Boka billiga flyg online med Expedia

  På Expedia är det enkelt att hitta billiga flygresor, oavsett resmål. Vi erbjuder billiga flyg till destinationer över hela världen och vi ger dig större frihet att välja såväl flygbolag som avgångs- och ankomsttider. Vi erbjuder billigare flygresor med färre mellanlandningar och vi samarbetar med lågprisbolag, charterbolag och ledande globala flygbolag för att kunna erbjuda våra kunder allt från billiga specialerbjudanden till skräddarsydda resor för affärsresenärer som föredrar att flyga business class eller förstaklass. Knappa bara in ditt resmål i sökfältet så hittar vi allt du behöver för din resa!

  Sök bland våra flygerbjudanden

  Varje dag hittar du de mest aktuella erbjudandena, de billigaste resorna och de mest prisvärda flygbiljetterna på Expedia. Vi samarbetar med världens ledande flygbolag för att ge dig de allra bästa priserna. Vi har alltid det perfekta erbjudandet för dig, vare sig du letar efter billiga flyg till London eller direktflyg till Barcelona. Om du känner för att flyga förstaklass till Paris för en romantisk weekend kan vi ordna det med! Vi erbjuder alltid de lägsta priserna på flyg, och de går åt fort, så håll alltid utkik efter de senaste erbjudandena på Expedia. Flyger du ofta kan det löna sig att skapa ett Expediakonto, så bokar du enklare och snabbare nästa gång.

  Göteborg…eller Bangkok?

  Vare sig du letar flyg till andra sidan Sverige eller andra sidan jordklotet kan vi hjälpa dig. Vi är världens största onlineresebyrå och vi har ett brett globalt nätverk av flyg. Tack vare våra samarbeten med fler än 400 flygbolag kan du boka flyg på Expedia till världens alla hörn. Vi förstår att varje resenär är unik och har olika förväntningar när man planerar och bokar ens resa; med vår sökfunktion och våra filter ämnar vi ge dig den enklaste och bästa bokningsupplevelsen online. Du kan enkelt jämföra flyg och skräddarsy din resplan enligt dina behov. Så nästa gång du ska besöka New York, planera en lyxsemester till Dubai eller jaga billiga flyg till Bangkok, föreslår vi att du gör en sökning på Expedia. Vi lever för att resa och vi älskar att hjälpa våra kunder att upptäcka exotiska resmål. Med våra paketpriser kommer du alltid lite längre för lite mindre. Och vi finns alltid tillhands om du behöver hjälp.

  Spara mer när du bokar flyg + hotell samtidigt

  Varför inte kombinera våra billiga flygresor med en hotellbokning och spara ännu mer? Välj först flygresan som passar dig bäst och kombinera med det perfekta hotellet, så får du ännu större rabatt på din resa. Vare sig du bokar en sista minuten-resa eller planerar och bokar flera månader i förväg, blir det alltid billigare när du bokar din paketresa hos oss.

  Hitta de billigaste flygbiljetterna snabbt

  Våra sökresultat ger dig all information du behöver för att kunna boka flygbiljetter snabbt. Du kan välja bland de bästa flygavgångarna och sortera resultaten efter pris, flygtid samt avgångs- och ankomsttider. Tack vare våra samarbeten med världens ledande flygbolag kan vi erbjuda våra kunder exklusiva erbjudanden på flygresor och de allra lägsta priserna på paketresor. När du bokar inrikesflyg och utrikesflyg med Expedia kan du vara säker på att du får de bästa priserna. Oavsett vad du letar efter har Expedia alltid den bästa lösningen.

  Destinationer världen över

  Hämta vår GRATIS mobilapp
  Gilla oss på Facebook
  Följ oss på Twitter
  Följ oss på Google+
  Följ oss på YouTube