Anpassade till din -sökning:

Hotell Eslöv

Hotell Eslöv
Eslöv

Erbjudanden med flyg + hotell i Eslöv

Se alla paketerbjudanden i Eslöv

Billiga hotell Eslöv

Hotel Stensson – hotell i Eslov
Rating: 3.5 Stars
1 095 kr

Hotel Stensson

Stora torg 12, Eslov - Karta
 
 
Detta hotell ligger i Eslöv, nära Trollenäs slott. I närheten hittar du dessutom Västra Strömonumentet och Östra Karaby kyrka.Mer
Brink Hotell – hotell i Eslov
Rating: 3.0 Stars

Brink Hotell

Verkstadsvagen 12, Eslov - Karta
 
 
Detta hotell ligger centralt, i samma område som Trollenäs slott, Västra Strömonumentet och Östra Karaby kyrka. Sevärdheter i …Mer
Stiftsgården Åkersberg – hotell i Hoor
Rating: 3.0 Stars

Stiftsgården Åkersberg

Akersbergsgatan 3, Hoor - Karta
 
 
Detta hotell på landet ligger i samma region som Bjära naturreservat, Västra Strömonumentet och Trollenäs slott.Mer
Bed Breakfast & Antiques – hotell i Svalov
Rating: 2.0 Stars

Bed Breakfast & Antiques

Svalöv Gryttinge 1245, Svalov - Karta
 
 
Detta bed and breakfast på landet ligger nära Svalövs Golfklubb. I närheten hittar du dessutom Östra Karaby kyrka och Västra …Mer
Frostavallen Sweden Hotels – hotell i Hoor

Frostavallen Sweden Hotels

Frostavallen 345, Hoor - Karta
 
 
Forstavallen is a 3-star hotel with 71 rooms including 18 that are single rooms but are furnished with sofa beds so the room …Mer
Ringsjö Krog & Wärdshus – hotell i Hoor
Rating: 3.0 Stars

Ringsjö Krog & Wärdshus

Gamla Bo, Stenlycke 202, Hoor - Karta
 
 
Detta gästgiveri vid vattnet ligger i samma region som Trollenäs slott, Västra Strömonumentet och Östra Karaby kyrka.Mer
Höörs Gästgifwaregård – hotell i Höör
Rating: 3.0 Stars

Höörs Gästgifwaregård

Gamla Torg 4, Höör - Karta
 
 

Sök bland 7 hotell i Eslöv


  Varför boka med Expedia?

  • Expedias prisgaranti
  • Fler än 435 000 hotell i hela världen
  • Expedia tar inte ut någon avbokningsavgift
  • 11+ miljoner gästrecensioner

  Reseguide Eslöv

  Hotell Eslöv: Eslöv är en liten stad hjärtat av Skåne som kan locka med fler slott och herrgårdar än de flesta kommuner i Sverige. Vill du matcha ditt boende till sevärdheterna kanske en övernattning på en gästgivaregård kan vara något för dig. I Eslöv hittar du också inte mindre än fem naturreservat, varv två ligger på bekvämt gångavstånd från stadens centrala hotell.

  Upptäck Eslövs sevärdheter

  Fram till mitten av 1800-talet var Eslöv en sömnig lite by på landet. Detta förändrades tvärt när järnvägen mellan Malmö och Stockholm öppnades och Eslöv fick sin egen station. Snart gick flera linjer genom stationen och staden blev en viktig knutpunkt. Sedan dess har Eslöv växt till en kommun med drygt 30 000 invånare vars närhet till Lund och Malmö är ett stort plus. När du lämnar ditt hotellrum kan du börja din upptäcksresa med att besöka några av stadens vackra byggnader och intressanta museer. Eslövs kyrka är en imponerande byggnad från 1891 vars nygotiska stil blev känd som ”Eslövsgotik”. Inte långt från kyrkan ligger stadens byggnadsminnesmärkta järnvägsstation från 1914 – den tredje i ordningen sedan järnvägen kom till byn. Vill du lära dig mer om Eslövs historia och hur järnvägen påverkade staden är ett besök på Eslövs Stadsmuseum att rekommendera. För barnfamiljer, eller den som har barnasinnet kvar, är Eslövs Leksaksmuseum också en given anhalt. Här kan du se museets stolthet, en 300 kvadratmeter stor modelljärnväg, samt tusentals historiska leksaker.

  Läs mer

  Stiliga slott och härliga hästar

  I Eslövs omgivningar finns nio slott och herrgårdar, vilket gör staden till en given destination för historie- och arkitekturintresserade. Besök Trolleholms slott, ett 1500-talsslott som fick sitt nuvarande franskinspirerade utseende i slutet av 1800-talet och som varit värd för SVT:s ”Stjärnorna på slottet”. Byggnaden är i privat ägo, så det är bara slottsparken som är öppen för allmänheten. Vill du se insidan av ett slott kan du boka en guidad visning kring Trollenäs slott. Det har gått igenom ett antal restaureringar under sin månghundraåriga historia och har i dag, liksom Trolleholm, ett utseende som hämtat sin inspiration från den franska renässansen. Ta en tur i slottets park, där du kan titta på Näs gamla kyrka och vila fötterna på Café och Galleri Borgstugan. Är du hästintresserad får du inte missa att ta vägen om Flyinge Kungsgård, ett av världens äldsta stuterier. Flyinge har varit i drift sedan 1661 och har i dag förutom avelsverksamheten också hippologisk utbildning på gymnasie- och högskolenivå. Älskar du hästar är en av de guidade visningarna ett måste. Är du ute efter en hotell-weekend i närheten av slott och hästar är gästgivargården i Marieholm ett bra alternativ.

  Aktiviteter i mängder

  Eslöv har också gott om möjligheter för den aktivitetssugne. Här kan du prova på allt från golf till fallskärmshoppning, och är du sugen på ett riktigt vattenäventyr är Karlsrobadets äventyrsbad garanterat något för dig. I oktober går Eslövs årliga blues-festival av stapeln, så varför inte boka ditt hotell i Eslöv nu och se fram emot att jaga bort höstmörkret med gungande blåa toner?

  Hotellbokning: Eslöv

  Sök efter hotell som passar dig i Eslöv; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt hotell i Eslöv med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Eslöv som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga hotell i Eslöv när du planerar att resa.

  På Expedia kan du även boka flyg till Eslöv. Du kan få ännu mer rabatt om du bokar någon av våra paketresor, så se till att spara genom att boka hotell och flyg samtidigt.

  Dölj
  CollapseExpand

  Resmål i närheten av Eslöv

  Kunder betygsätter Expedia
  Drivs av feefo
  92% har rekommenderat
  4.5
  Från 68 143 omdömen
  *För dessa paket är paketbesparingarna minst lika mycket som kostnaden för flyget eller hotellet om de bokas separat. Obs: För paket som inkluderar flyg kommer flygbolaget att debitera dig för flyget, men dina paketbesparingar kommer att vara minst lika mycket som kostnaden för flyget.