Sök efter biluthyrning

Bil

Fyll i de markerade fälten nedan
Välj ett avlämningsdatum som infaller efter avhämtningsdatumet
Datumet ska ha formatet åå-mm-dd
Avhämtnings- eller avlämningsdatumet infaller före dagens datum.
Återlämningsdatum och -tid måste vara minst två timmar efter upphämtningsdatum och -tid. Ändra datumet eller tiden.
Behöver du specialutrustning?

Stäng

Specialutrustning är eventuellt inte tillgänglig för alla bilar eller hos alla uthyrningsställen. De är endast önskemål och garanteras inte. Vi rekommenderar att du kontaktar biluthyrningsfirman direkt för att bekräfta tillgängligheten. Ytterligare avgifter kan tillkomma.

Sök efter bilar

Vill du ha hjälp med bokningen?

Ring 08 - 517 61378

Se tider och information

Stäng

Call Center – tider:

08.00-18.00 mån till fre. 09.00-17.00 lör, sön och helgdagar.

Få de bästa erbjudandena före alla andra

Registrera dig för vårt nyhetsbrev:

Bekräfta att du har läst vår sekretesspolicy.

Bli Expedia-partner

Anmäl ditt hotell till Expedia

Få tillgång till över 75 miljoner potentiella kunder till ditt hotell genom att samarbeta med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi vet vad ett bra hotell är. Och det gör också våra kunder. Därför publicerar nu Expedia en lista över världens bästa hotell.
Läs mer

Hyrbil på Expedia

FLER ÄN
30 HYRBILSFIRMOR
I 80 LÄNDER
OCH PÅ FLER ÄN 30 000 ORTER

Expedia partners

Varför hyra bil genom oss?

  • Gratis avbokning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Res i lugn och ro Vi finns här för att hjälpa dig före, under och efter din resa

BILERBJUDANDEN

Resmål Leverantör Datum * Från (per dag)
Miami ZR 04 jun - 05 jun 315 kr
Orlando AL 04 jun - 05 jun 298 kr
Los Angeles ZR 04 jun - 05 jun 324 kr
Las Vegas ZR 04 jun - 05 jun 324 kr
Tampa ZR 04 jun - 05 jun 315 kr
Barcelona GR 04 jun - 05 jun 221 kr
Mallorca RC 04 jun - 05 jun 62 kr
London EP 04 jun - 05 jun 370 kr
Edinburgh EP 04 jun - 05 jun 359 kr
New York ZR 04 jun - 05 jun 678 kr

ERBJUDANDEN PÅ FLYG + BIL

Resmål Resdatum ** Från
London 04 jun - 09 jun 2 558 kr
Rom 04 jun - 09 jun 2 405 kr
New York 04 jun - 09 jun 5 098 kr
Barcelona 04 jun - 09 jun 2 048 kr
Paris 04 jun - 09 jun 1 911 kr
Istanbul 04 jun - 09 jun 2 265 kr

Hyra bil på Expedia.se

Oavsett om du letar efter en hyrbil för nytta eller nöje, eller behöver en billig hyrbil till din sommarsemester, så gör Expedia det lätt att hyra bil online och få fantastiska priser på köpet. Gör din resa smidigare genom att ha en bil som väntar på flygplatsen när du landar. Vi har ett enormt utbud av erbjudanden för affärsresenärer, och i våra semesterhyrbilspaket ingår hämtnings- och lämningsalternativ på en mängd platser som passar alla semesterplaner.

Oavsett vart du reser kan du snabbt hitta den rätta lösningen just för dig med Expedias biluthyrning. Vi samarbetar med namnkunniga hyrbilsbolag för att uppfylla dina behov, oavsett om du behöver en stor bil i Florida eller en liten, kompakt bil i Spanien. När du bokar en hyrbil med Expedia kan du räkna med att du alltid får ett bra pris. Vårt mål är alltid att förse våra kunder med praktisk och billig biluthyrning.

I vår sektion för sista minuten-erbjudanden på hyrbilar hittar du de bästa erbjudandena varje dag. På Expedia samarbetar vi med ett brett nätverk av leverantörer för att se till att du får den bästa lösningen för din resa till oslagbara sista minuten-priser. Med Expedias specialerbjudanden hittar du alltid billiga hyrbilar. Vi uppdaterar sidan regelbundet och du vill inte gå miste om våra fantastiska sista minuten-priser.

Det är enkelt att boka ett av Expedias hyrbilserbjudanden med allt inkluderat - välj helt enkelt hämtnings- och lämningsalternativen som passar dig bäst, typ av fordon och boka din specialutrustning direkt. Är du osäker på vilken typ av bil som passar dig bäst? Du kan välja bil utifrån storlek, pris eller till och med hyrbilsfirma. Du hittar alltid alternativ som passar din budget, olika bilstorlekar och hyrbilsfirman du föredrar. Specialutrustning som barnstolar, skidställ eller snökedjor går vanligtvis att boka direkt hos oss.

Letar du efter något mer specifikt som till exempel en cabriolet? Eller reser du med en stor familj? Kläm in allihop i en minibuss. Om du gillar att resa med stil så har Expedia ett brett utbud av erbjudanden på lyxbilar som kommer att tillfredsställa de allra kräsnaste bilentusiaster.

Oavsett när och vart du vill resa har Expedia rätt lösning för dig.

Hyrbilspriserna gäller hyra av en ekonomiklassbil eller en mini de datum som anges. Obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring ingår i alla priser. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.Flyg- och bilpriser är per person avseende returresa för två personer och en hyrbil i bilklasserna Ekonomi eller Liten vid indikerade datum. Hyrbil ska hämtas och återlämnas vid samma uthyrningsställe. Alla priser inkluderar obligatoriska skatter, avgifter och obligatorisk bilförsäkring. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare tillval är inte inkluderade.