Sök efter biluthyrning

Bil

Fyll i de markerade fälten nedan
Välj ett avlämningsdatum som infaller efter avhämtningsdatumet
Datumet ska ha formatet åå-mm-dd
Avhämtnings- eller avlämningsdatumet infaller före dagens datum.
Återlämningsdatum och -tid måste vara minst två timmar efter upphämtningsdatum och -tid. Ändra datumet eller tiden.
Behöver du specialutrustning?

Stäng

Specialutrustning är eventuellt inte tillgänglig för alla bilar eller hos alla uthyrningsställen. De är endast önskemål och garanteras inte. Vi rekommenderar att du kontaktar biluthyrningsfirman direkt för att bekräfta tillgängligheten. Ytterligare avgifter kan tillkomma.

Sök efter bilar

Vill du ha hjälp med bokningen?

Ring 08 - 517 61378

Se tider och information

Stäng

Call Center – tider:

08.00-18.00 mån till fre. 09.00-17.00 lör, sön och helgdagar.

Få de bästa erbjudandena före alla andra

Registrera dig för vårt nyhetsbrev:

Bekräfta att du har läst vår sekretesspolicy.

Bli Expedia-partner

Anmäl ditt hotell till Expedia

Få tillgång till över 75 miljoner potentiella kunder till ditt hotell genom att samarbeta med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi vet vad ett bra hotell är. Och det gör också våra kunder. Därför publicerar nu Expedia en lista över världens bästa hotell.
Läs merHyr din bil via Expedia

FLER ÄN
30 HYRBILSFIRMOR
I 80 LÄNDER
OCH PÅ FLER ÄN 30 000 ORTER

Expedia partners

Varför hyra bil via oss?

  • Gratis avbokning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Allt ingår i priset Obligatorisk försäkring, skatter och avgifter ingår
  • Res i lugn och ro Vi finns här för att hjälpa dig före, under och efter din resa

BILERBJUDANDEN

Resmål Leverantör Datum * Från (per dag)
Miami AL 25 sep - 26 sep 243 kr
Orlando AL 25 sep - 26 sep 243 kr
Los Angeles AL 25 sep - 26 sep 243 kr
Las Vegas AL 25 sep - 26 sep 243 kr
Tampa AL 25 sep - 26 sep 243 kr
Barcelona ZD 25 sep - 26 sep 482 kr
Mallorca RC 25 sep - 26 sep 133 kr
London ET 25 sep - 26 sep 212 kr
Edinburgh ZE 25 sep - 26 sep 578 kr
New York ZR 25 sep - 26 sep 407 kr

ERBJUDANDEN PÅ FLYG + BIL

Resmål Resdatum ** Från
London 25 sep - 30 sep 2 457 kr
Rom 25 sep - 30 sep 2 197 kr
New York 25 sep - 30 sep 4 684 kr
Barcelona 25 sep - 30 sep 2 601 kr
Paris 25 sep - 30 sep 2 183 kr
Istanbul 25 sep - 30 sep 2 421 kr

Hitta billiga hyrbilar på Expedia.se

Oavsett om du letar efter en hyrbil för nytta eller nöje, eller behöver en billig hyrbiltill din sommarsemester, så gör Expedia det lätt att hyra bil online och få fantastiska priser på köpet. Gör din resa smidigare genom att ha en bil som väntar på flygplatsen när du landar. Vi har ett enormt utbud av erbjudanden för affärsresenärer, och i våra semesterhyrbilspaket ingår hämtnings- och lämningsalternativ på en mängd platser som passar alla semesterplaner.

Oavsett vart du reser gör vårt nätverk av leverantörer att du snabbt kan hitta den rätta lösningen just för dig. Vi samarbetar med namnkunniga hyrbilsbolag för att kunna uppfylla dina behov, oavsett om du behöver en stor bil i Florida eller en liten, kompakt bil i Spanien. När du bokar en hyrbil med Expedia kan du räkna med att du alltid får ett bra pris.

I I vår sektion för sista minuten-erbjudanden på hyrbilar hittar du varje dag de bästa erbjudandena. På Expedia jobbar vi i nära samarbete med vårt nätverk av leverantörer för att se till att du får den bästa lösningen för din resa till oslagbara sista minuten-priser. Med de här specialerbjudandena från Expedia får du billig bilhyra. De säljer dock slut snabbt, så kolla webbplatsen regelbundet. Du vill inte gå miste om våra fantastiska sista minuten-priser.

Det är enkelt att boka ett av Expedias allinclusive-hyrbilserbjudanden - välj helt enkelt hämtnings- och lämningsalternativen du vill ha, välj typ av fordon och reservera den specialutrustning du vill ha direkt. är du osäker på vilken typ av bil som passar dig bäst? Du kan välja bil utifrån storlek, pris eller till och med hyrbilsfirma. Du hittar alternativ framtagna för att passa din budget, antalet personer du behöver plats för eller hyrbilsfirman du vill ha. Specialutrustning som barnstolar, skidställ eller snökedjor går vanligtvis att reservera.

Letar du efter något mer specifikt som till exempel en cabriolet? Eller reser du med en stor familj? Kläm in allihop i en minibuss. Om du gillar att resa med stil så har Expedia ett brett utbud av erbjudanden på lyx-hyrbilar som kommer att tillfredsställa de allra kräsnaste entusiaster.

Oavsett när och vart du vill resa har Expedia rätt lösning för dina behov.
* Hyrbilspriserna gäller hyra av en ekonomiklassbil eller en mini de datum som anges. Obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring ingår i alla priser. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.
** Flyg- och bilpriser är per person avseende returresa för två personer och en hyrbil i bilklasserna Ekonomi eller Liten vid indikerade datum. Hyrbil ska hämtas och återlämnas vid samma uthyrningsställe. Alla priser inkluderar obligatoriska skatter, avgifter och obligatorisk bilförsäkring. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare tillval är inte inkluderade.