Expedias regler for bruk av sociala medier

Facebook

Gilla oss på Facebook och få exklusiva erbjudanden och senaste nytt från Expedia.se.

Twitter

Följ oss på Twitter och få fantastiska erbjudanden hela veckan.

YouTube

Prenumerera på vår YouTube-kanal och ta del av inspirerande reseklipp från hela världen.

Subscribe to me on YouTube

Google+

Följ oss på Google+ och få senaste nytt från Expedia.se.

Expedias regler for bruk av sociala medier

På Expedia brinner vi för resor. Vi vill hjälpa dig att dela dina reseupplevelser, tips och foton samt hjälpa fler människor att upptäcka nya upplevelser som kommer att förändra deras liv. För att hjälpa till med detta har vi skapat profiler på Facebook, YouTube, Twitter och andra liknande sajter.

Vi ber dig att respektera att vi önskar hålla våra profiler öppna för alla olika typer av resenärer. Expedia förbehåller sig därmed rätten att ta bort kommentarer och inlägg som kan uppfattas som kränkande, irrelevanta eller olämpliga, liksom spam och meddelanden av kommersiell natur, samt att blockera användare som vid upprepade tillfällen skickar in meddelanden som strider mot dessa riktlinjer.

Även om vi kommer att hålla ett vakande öga på denna sida, finns det tillfällen då vi inte kommer att vara där - vi behöver sova vi också - så kan vi inte ta ansvar för innehåll som publiceras av medlemmarna.

Om du har en fråga angående din bokning med Expedia är vår kundsupport de bästa personerna att kontakta. Du kan nå dem här:

support.expedia.se

Expedias kundtjänst svarar på frågor om våra profiler på Facebook, YouTube, Twitter och andra liknande sajter från måndag till fredag ​​mellan kl. 09:30 och 17:30 CET tid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt, men eftersom vi kanske behöver prata med hotell, flygbolag eller andra företagspartners för att svara på din fråga, kan det ta upp till 48 timmar.

Kom ihåg att Internet är ett offentligt utrymme och att vi kan inte diskutera något offentligt vilket innebär din personliga information. Den innefattar namnen på personerna som du reser med, flygtider, kreditkortsnummer och stolsnummer.

Om din fråga handlar om personlig information som den här, eller om du är osäker på om informationen är konfidentiell, vänligen kontakta vår kundtjänst via länken ovan.