Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Stuga – Hemsedal

Hemsedal har flera gånger utsetts till Norges bästa skidort och här finns ett stort utbud av långa backar i olika svårighetsgrad. Ja, Hemsedal kan skryta med 49 backar, 20 liftar, 3 snow parks samt ett stort barnområde. Något för alla alltså! Varför inte åka på skidresa till Hemsedal? Hyr en stuga – Hemsedal och susa ner för de snötäckta bergen.

Resan till er stuga i Hemsedal

Tänker du flyga till Hemsedal? Den närmaste flygplatsen är Oslo Gardemoen. Detta är Norges största flygplats med trafik till många destinationer, bland annat Göteborg och Stockholm. Från Oslo Gardemoen kan du åka till Fagernes flygplats som ligger 1,5 timmars bilresa från Hemsedal. På vinterhalvåret går det också buss mellan Oslo Gardemoen och Hemsedal.

Hyra stuga – Hemsedal-skidresa

Ja, snösäkra Hemsedal är alltså en mycket populär skidort. Ett skäl är den stora variationen med många gröna backar för dig som vill ta det lite lugnare och svarta och röda för dig som giller fart. Den högsta toppen mäter hela 1 450 meter över havet! Om du vågar kan du också testa fantastisk offpiståkning – med eller utan guide. Här finns också ett barnområde med barnvänliga backar, pulkabackar, skogsslingor, park med gupp samt närhet till lekrum, toaletter och grillplatser. Den mer våghalsige kan utmana sig själv i en snow park med bland annat hopp och rails. Varför inte samla kompisgänget och hyra stuga i Hemsedal? Det spelar ingen roll om en del är vana skidåkare och andra är nybörjare – alla kan hitta en backe som passar dem! Även det brusande nöjeslivet med afterski, restauranger, konserter och klubbar lockar. Åk skidor på dagen och gå ut på kvällen. På högsäsongen kommer kända dj:s och band hit och spelar och partystämningen är hög. Många barnfamiljer satsar också på Hemsedal – stuga är ett prisvärt och praktiskt alternativ. Enkelt boende där ni sköter er själva och lagar mat som barnen gillar. Efter en lång dag i backen är det skönt att varva ned tillsammans med en hemlagad middag – nästan som hemma! I en familj med barn och tonåringar i blandade åldrar passar Hemsedal perfekt, eftersom alla kan hitta sin favoritbacke.

Sommar i stuga: Hemsedal

Hemsedal kan dock bjuda på fina upplevelser även på sommaren. Vandra bland natursköna fjäll och bestig någon av topparna. Det finns markerade leder och du kan gå både längre dagsturer och kortare rundor. Du får ett märke för varje topp du bestiger – kanske vill barnen samla alla 20? Även många fiskeentusiaster kommer hit om sommaren för att fiska flugfiske i älven. Hoppas du få en öring på kroken! En växande grupp turister är cykelturisterna. I Hemsedal finns över 600 km markerade cykelturer både för mountainbikeåkaren och för den som vill cykla mer vågrätt. Varför inte hyra bil i Hemsedal? Då kan du åka på utflykt i närområdet. Det tar till exempel bara en timme att åka till den bedövande vackra Sognefjorden, världens längsta fjord. Upplev kanske världens vackraste land Norge och boka stuga – Hemsedal!

Hemsedal lockar besökare året om med fantastisk skidåkning, natursköna upplevelser och skön atmosfär.