Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Stuga – Jylland

Får vi föreslå en tripp till Jylland – Danmarks största ö med städer som Århus och Vejle, vackra Skagen högst upp på toppen, Billund med Legoland och fina sandstränder längs västkusten? Här finns allt som behövs för en härlig semester. Varför inte samla familjen eller ta med en god vän och resa till Jylland? Boka en stuga på Jylland och upplev dejliga Danmark!

Resan till er stuga – Jylland

Res på enklast möjliga vis. Bor ni högre upp i Sverige kanske ni satsar på att flyga till Jylland? Från Stockholm går det flyg till Ålborg, Århus och Billund. Från Göteborg Landvetter går det också att flyga till Århus, även om de flesta kanske tar färjan. Ett tips är att hyra bil på Jylland. Perfekt för att resa omkring på den här vackra halvön och insupa den mysiga danska atmosfären. Du når snabbt och lätt de flesta utflyktsmålen.

Hyra stuga – Jylland

Jylland passar utmärkt för en familjesemester. Här ligger ett måste för barnfamiljer: nöjesparken Legoland i Billund. Avsätt minst en dag för detta. När inträdet är betalt få ni åka så mycket ni vill – riktigt prisvärt. Här samsas barnvänliga attraktioner baserade på kända legofigurer med vattenland (ta med baddräkt!) och roliga shower. För en barnfamilj är det både billigt och praktiskt att hyra stuga på Jylland. Ni kan ta dagen som den kommer och sköter er själva. Till och med hunden kan få följa med! Efter en lång dag på Legoland är det skönt att vila fötterna på stugverandan – ja, det är nästan som hemma. Stugorna är fullt utrustade med köksredskap och -apparater samt möbler. Oftast finns det även Wi-Fi.

Sol och bad på Jylland

Längs Jyllands västkust ligger ett pärlband av badorter med milsvida vita stränder. Härligt salta och långgrunda bad med spännande vågor passar också barnfamiljen. Ta till exempel en tur till populära Løkken, en klassisk badort där du köra bil ända ner på stranden! I närheten finns det gott om bekväma feriehus – Jylland är ett badparadis. Ofta ligger stugorna dolda bland klitterna så boendet känns mycket privat. Avsluta dagen med en kall fadøl och goda smørrebrød på altanen!

Utflykter på Jylland

Skagen som ligger på Jyllands nordligaste spets är ett omtyckt turistmål. Allra längst ut vid Grenen möts Skagerak och Kattegatt i en skummande våg. Om du har svårt att gå kan du åka med Sandormen, en traktor med släp (bekvämare än det låter!). Ta ett klassiskt foto när ni står med en fot i varje hav. Strömmarna är kraftiga, så man får inte bada här. Skagen är känt för sitt magiska ljus och Skagenmålarna som bodde och verkade här i slutet av 1800-talet. De inspirerade med friluftsmåleri där ljuset spelade huvudrollen.

Passa också på att shoppa när du är i Danmark. Dansk design är världsberömd – kanske köper du med dig en klassisk och stilren PH-lampa hem? I både Århus och Ålborg finns ett stort utbud av affärer och annorlunda butiker.

Upplev vårt trivsamma grannland Danmark! Varför inte hyra stuga – Jylland väntar på dig!