Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Hyra lägenhet eller feriehus – Barcelona

Barcelona är staden som har allt! Här kan du få både storstadsresa och sol- och badsemester på samma gång. Upplev storslagen arkitektur, roliga evenemang, spännande kultur och bad vid någon av de långa sandstränderna. Ett eget semesterboende i Barcelona är alltid en bra idé, särskilt om ni är många som åker. Det är oftast billigare – och mycket trevligare – att bo tillsammans allihop än i flera olika hotellrum. Ni får också möjlighet att upptäcka staden på era egna villkor utan några tider att passa, och det finns mycket att upptäcka!

Upplev staden – semesterlägenhet i Barcelonas stadskärna

Genom att hyra semesterlägenhet i Barcelonas innerstad befinner du dig alltid i händelsernas centrum: du går bara ut genom dörren på morgonen och kastar dig rakt ut i stadens vimmel. I den livliga hamnstaden är det alltid något på gång och det finns hur mycket som helst att se och göra. Promenera omkring och beundra den fantastiska arkitekturen. Besök museer, gallerier och Barcelonas fantastiska djurpark. Shoppa, fika och strosa längs den berömda boulevarden La Rambla. Ta linbanan upp på berget Montjuïc och njut av den vidunderliga utsikten över staden. Listan kan göras hur lång som helst!

Efter en heldag på stan kan du och ditt resesällskap sedan ta er tillbaka till ert eget Barcelona-stuga, laga lite god mat tillsammans och bara koppla av och umgås. Kvällen behöver dock inte sluta här! Barcelona har ett fantastiskt nattliv; det kryllar av barer och nattklubbar runt om i staden. Man börjar festa ganska sent och slutar ofta först när solen går upp, men det gör inget om du bor i ett eget hus i Barcelona – stugan är alltid tillgänglig, du har inga grannar att störa, och nästa morgon kan du sova ut ordentligt utan att riskera att missa frukosten. Du gör allt i din egen takt, precis när du vill.

Få en härlig sol- och badsemester i Barcelona – stuga nära havet

Barcelona har något så unikt som vidsträckta sandstränder alldeles inpå staden. Endast tio minuters promenad från stadskärnan finner du en fyra kilometer lång kustremsa med flera olika badstränder som kantas av butiker, restauranger och strandpromenad. Här kan du tillbringa många lata dagar utan att tröttna. Vill du alltid ha nära till stranden? Barcelona erbjuder flera semesterhus och lägenheter i närheten av havet, både mer centralt och lite mer i utkanten av staden, bland annat i områdena Badalona och Castelldefels. Med ett eget boende får du en riktigt härlig vistelse där du kan känna dig som hemma och ta dagen som den kommer.

Har du möjlighet att ta dig en bit utanför Barcelona finns det ännu fler vackra stränder och andra äventyr att upptäcka. Du kan till exempel gå på vattenland och en av Europas största nöjesparker eller besöka Salvador Dalis hemstad Figueres. Du når en hel del platser med tåg, men det smidigaste sättet att ta sig runt utanför staden är att hyra bil i Barcelona. Om du kommer med flyg till Barcelona kan du hyra bil redan vid flygplatsen Barcelona-El Prat.