Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Feriehus - England

England är ett land med många kontraster, och beroende på vilken årstid det är när du reser kan du få helt olika upplevelser av landet. Somrarna är behagliga och det är även då naturen är som vackrast. Vintrarna har också sin charm med den gnistrande snön och alla juldekorationer som lyser upp vintermörkret. Och din semester blir extra härlig om du väljer att hyra stuga i England, oavsett när du reser.

Smart att hyra stuga - England blir som ditt andra hem

England har ett otal semesterorter som är perfekta för en härlig semester med stuga. Om du är naturmänniska kan du bo ute på landsbygden eller ute i Englands mindre städer. Du kan bo nära havet där du kan bada, surfa, segla eller dyka, åka på fisketurer och vandra längs med kusten. Eller så hyr du semesterboende i England nära hedarna och gör dagliga vandringar i de fascinerande landskapen. När du sedan kommer hem till din stuga efter en heldag med aktiviteter och vandring kan du krypa upp i soffan med en kopp te och känna dig som hemma. Med en egen stuga upplever du landet på ett annat sätt än om du hade bott på hotell, och du kan själv avgöra om du vill hyra stugan under kortare tid eller under hela din semester.

Spara pengar på din semester genom att hyra stuga

När du har hyrt stuga i England kan du göra dig riktigt hemmastadd. I de flesta semesterhusen finns alla bekvämligheter du behöver så som kök med utrustning, tvättmaskin, internet och teve. Du kan alltså sköta hushållet precis som hemma, men utanför fönstret har du istället engelska landskap och städer. Genom att du kan göra din egen mat, tvätta dina kläder och vara uppkopplad mot internet kan du dessutom spara pengar. Gör din egen lunch och middag så slipper du äta ute på restaurang. Om det blir mat över kan du även göra egen matsäck till utflykten dagen efter, så sparar du in ännu mer pengar.

Det brukar också löna sig att bo många personer i en stuga eftersom totalpriset då oftast blir billigare per person. När ni är flera kan ni också dela på utgifter som att handla mat, och kanske vill ni även hyra bil i England vilket blir billigare om ni delar på kostnaden.

Planera resa och boende i England

Det är oftast billigt att flyga till England från Sverige. Något som många uppskattar är också att åka runt i landet och se flera städer och orter. Det är ett bra sätt att få ut mer av din Englandsemester då du får se landskapen på nära håll, och du ser byar och platser utmed vägen som du inte hade sett annars. Om du vill resa runt i England kan det vara bra att ha bil eller åka tåg. Planera din rutt noggrant i förväg så att du får tag på boende på de olika platserna. Det kan nämligen vara svårt att hitta lediga stugor och semesterhus under sommaren då det är högsäsong.