Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Semesterboende – Florida

Florida har det mesta. Här finns underbara stränder, varmt klimat, god mat och vacker natur. Du kan åka runt med bil och upptäcka en massa fina platser, eller stanna på ett enda ställe och verkligen komma ner i varv. Ett semesterhus i Florida kan se ut på olika sätt, men oavsett om du hyr en stuga, ett sommarhus eller en lägenhet kan du känna dig som hemma och få en bekväm semester.

På jakt efter en semesterlägenhet - Florida har spännande städer för din semester

Är du sugen på en stadssemester? Vill du kombinera den med sol och bad? Då är Florida kanske något för dig. Här ligger de stora städerna utmed kusten, och tillåter dig att ha både storstadspuls och havsutsikt utanför fönstret. Du kan bo i en lägenhet och på så sätt få en mer hemtrevlig semester jämfört med om du hade bott på hotell. Det är bekvämt att ha eget hushåll och du kan äta frukost, lunch och middag hemma. Du får också prova på hur det är att bo som en Florida-bo och du blir en del av staden mycket snabbare än om du hade bott på ett turisthotell.

Du kan hyra bil i Florida för att ta dig runt till olika städer, eller för att kunna göra utflykter över dagen. Det finns många stränder att upptäcka, och Florida är en sådan plats där bil nästan är nödvändigt då de stora motorvägarna är snabbaste sättet att ta sig fram. Här åker du tryggt och säkert i breda filer, och många upplever att det är väldigt enkelt att köra i Florida då andra bilister är vänliga och hänsynstagande.

Du kan spara pengar med ett semesterboende i Florida

När du har ditt eget semesterhus i Florida har du tillgång till många bekvämligheter som kök med full utrustning, tvättmaskin, internet och teve. Det hjälper dig att spara en del pengar på din semester eftersom du kan laga din egen mat och äta hemma. Du kan undvika dyra restaurangbesök och få möjlighet att lägga pengarna på aktiviteter, shopping och nöjen istället. Att handla i de lokala mataffärerna är också en trevlig upplevelse som gör att du lär känna området ännu bättre. Om du får mat över efter dina lagade middagar kan du spara detta till dagen efter och ta med matsäck när du ska göra utflykter. Det är också smidigt att ta med en matig smörgås eller en pastasallad till stranden, så slipper du betala för dyr mat i strandbarerna. Dessutom får du ju maten precis så som du vill ha den!

Ta dig till Florida

Att flyga till Florida tar cirka tio till tretton timmar, beroende på hur många mellanlandningar du har. Det finns flera flygplatser i Florida så du kan bestämma själv vilken som passar dig bäst. Om du ska åka runt till flera ställen är det bra att planera din resa utifrån vilken flygplats du ska åka till och från.