Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Semesterhus – Frankrike

Få europeiska länder har så många olika aktiviteter och miljöer att bjuda på som Frankrike. Här kan både gourmanden och badturisten leva ut sina vildaste fantasier. Om du vill hyra semesterhus i Frankrike kan du utan problem fylla hela din semester med speciella upplevelser. Frankrike är landet där såväl landsbygd som storstad har ett alldeles särskilt skimmer kring sig. Vem har inte drömt om att vandra på Paris charmiga esplanader, eller för den delen njuta av vingårdarna i Provence? Här finns det ett stort utbud semesterbostäder för den som verkligen vill tid på sig att upptäcka allt som landet har att erbjuda, till exempel stugor eller en semesterlägenhet i Frankrike.

Upplev storstad eller strand när du hyr en stuga i Frankrike

De flesta tänker nog i första hand på franska Rivieran när de funderar på att semestra i Frankrike under sommaren. Här finns kanske Europas bästa bad och fantastiska möjligheter att njuta av god mat, roliga aktiviteter och strandliv. Nice, på franska Rivieran, är ett måste för den shoppingintresserade som också uppskattar en vacker stad med härliga promenadstråk. Längst med kusten finns naturligtvis ett antal stränder i absolut världsklass och här kan den som gillar att spana på kändisar också få sitt lystmäte. Med lite tur kan man få syn på både kungligheter och världskända musiker och skådespelare. Men franska Rivieran är inte bara till för kändisar och folk med lyxyachter, det går också att hyra stuga eller semesterlägenhet i närheten av franska Rivieran till ett rimligt pris.

Den som tröttnat på den fartfyllda Rivieran men ändå vill hyra ett kustnära semesterboende i Frankrike kan med all fördel istället upptäcka landets Atlantkust. Orter som La Rochelle och kustnära Nantes och Bordeaux är alla charmiga resmål och längst med Atlantkusten finns också möjlighet att smaka på det franska kökets bästa fisk- och skaldjursrätter. Bordeaux är naturligtvis också känt för sitt vin, och om du åker förbi den pulserande universitetsstaden får du inte missa en vinprovning på någon av de lokala gårdarna i vindistriktet. I centrala Bordeaux kan man också njuta av ett sprakande uteliv med många barer, klubbar och pubar.

Det unga paret trivs kanske ändå bäst i Paris. Paris är det perfekta resmålet om du är inställd på att hyra semesterlägenhet i Frankrike. Fantastiska museer, landets bästa restauranger och gott om vackra promenadstråk gör just Paris till ett av Europas mest populära resmål. Att hyra en semesterlägenhet med utsikt mot Paris takåsar är kanske det bästa sättet att uppleva staden på parisarens sätt. I Paris får du självklart inte heller missa turistmagneter som Louvren och Eiffeltornet.

Ta dig till din stuga i Frankrike

Om du vill flyga till Frankrike finns det många avgångar från svenska flygplatser. Det går ofta dagliga avgångar till större orter som Marseille, Paris, Nice och Lyon. Den som vill ta sig runt i Frankrike på egen hand gör det lättast genom att hyra bil. Det går att hyra bil i Frankrike på de flesta orter, störst utbud finns i de större städerna.