Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Semesterboende på Gran Canaria – den perfekta idyllen

Gran Canaria är varmt året runt och har långa, vackra stränder längs med kusterna. Inte undra på att detta är mångas favorit bland spanska öar! När du bokar ditt semesterhus på Gran Canaria kan du se till att bo bland bergen och få fantastisk utsikt, inne i de små städerna och få nära till all service eller precis vid havet där vågorna vaggar dig till sömns.

Sommarhus eller semesterlägenhet - Gran Canaria har massor av boendealternativ

Gran Canaria är en kontrastrik ö med massor av variation i både naturen och städerna. Här kan du få både storstad och naturnära idyll, och du kan bo i en lägenhet i någon av de större städerna eller i ett sommarhus någonstans vid kusten. Du kan hitta alla möjliga sorters boenden som passar om du reser med en hel familj med småbarn, ett stort kompisgäng eller själv med din partner.

Du kan verkligen känna dig som hemma och bli ett med lokalbefolkningen med ett semesterhus – Gran Canaria utmärker sig nämligen för att ha en trevlig och inbjudande befolkning. Och med ett hus kommer du närmare vardagslivet på ön då du får göra flera besök i mataffären, småprata med kassabiträdet och bo granne med permanentboende på ön. Kanske får du en egen trädgård eller terrass där du kan sitta och titta på förbipasserande, äta middag med dina nära och kära och känna de underbara dofterna från de vildväxande mandelblomsträden som finns lite här och där på ön.

Få mer pengar över till aktiviteter och utflykter

En semester på Gran Canaria betyder vila, sol och bad. Men det finns också väldigt mycket annat att göra som att vindsurfa, snorkla, åka på delfinsafari, vandra i bergen och shoppa. Om du bor i ett eget hus eller en egen lägenhet kan du spara en hel del pengar och få möjlighet att spendera dem på annat än boendet.

I de allra flesta semesterhusen finns kök med full utrustning, tvättmaskin, teve och internet. Du kan alltså leva och bo precis som du gör hemma och du kan sköta hushållet helt själv. Med ett kök får du möjlighet att laga din egen frukost, lunch och middag, så slipper du äta ute hela tiden och lägga resebudgeten på dyra restaurangmåltider. På så sätt sparar du pengar, och du kan unna dig häftiga upplevelser istället. Om du behöver storhandla mat inför din semester kan det vara bra att ha en bil. Du kan hyra bil på Gran Canaria i några få dagar eller under hela semestern.

Ta dig till Gran Canaria

Du kan flyga till Gran Canaria året om, och flygplatsen ligger strax utanför huvudstaden Las Palmas. Härifrån kan du ta taxi, buss eller hyrbil till den plats där du har bokat ditt semesterboende. Ibland finns det även paketresor där du kan boka stuga, hus eller lägenhet tillsammans med din flygbiljett. På så sätt får du allt ordnat i en enda bokning och du slipper oroa dig för det praktiska på din semester.