Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Semesterhus Portugal

Portugal lovar inte bara 300 soldagar om året och ett antal spektakulära golfbanor - här finns också mängder av spännande leder för den som är intresserad av cykling och vandring. Mest känt är kanske Portugal ändå för sina vackra sandstränder, och hit kommer gärna barnfamiljen som vill tillbringa semestern vid havet. Att hyra semesterhus i Portugal är ett särskilt bra sätt att uppleva allt som det vackra landet har att erbjuda.

Hyra semesterhus i Portugal

Portugal visar sig från sin bästa sida under sommaren, och den som vill solsäkra sin semester gör rätt i att åka hit då. Landet kan stoltsera med ett antal vackra städer med rik historia och spännande arkitektur, men om du vill hyra semesterhus i Portugal under sommaren är nog ett kustnära läge att rekommendera. Atlantkusten bjuder inte bara på en fantastisk utsikt utan också uppiggande bad när det är som varmast. Då är Portugals sydligaste kustregion Algarve antagligen det bästa alternativet. Här går det att hyra både hus och lägenheter till rimliga priser, och det finns något för alla behov och smaker. Den som vill hyra semesterboende i Portugal en längre tid kommer inte att ha det tråkigt på Algarvekusten. Här finns förutom strandliv och bad i Vilamoura, Albufeira och Praia da Rocha också några större orter med andra attraktioner. Faro är en populär ort på Algarvekusten om man vill äta god mat och svalka sig med en kall drink på uteservering. Vid Algarvekusten samlas också de flesta av Portugals många golfbanor och är således ett perfekt alternativ om man vill hyra semesterhus i Portugal under en längre period och öva upp sina golfkunskaper.

Solen kommer man inte undan i Portugal var man än befinner sig, men den som verkligen vill uppleva strandkulturen på sin semester och helst undviker Algarvekustens sommarhetta kan till exempel röra sig längre norrut i landet mot Costa Verde och Costa de Prata. Om man är intresserad av cykling och vandring är Portugals inland ett spännande alternativ till de kustnära boendena.

Den som hellre vill tillbringa tid närmare Portugals större städer bör försöka hyra semesterhus i närheten av Lissabon. Lissabon är känd för att vara en av Europas mest familjära huvudstäder, och här kan man kombinera historia, matkultur och närheten till havet till en perfekt semester som fungerar lika bra för parets lediga vecka som för barnfamiljen på sommarlov. Andra intressanta städer som är perfekta för den som vill hyra semesterhus i Portugal med närhet till puls och liv är Porto och Aveiro.

Ta sig till ditt semesterboende i Portugal

Det lättaste sättet att ta sig hit är genom att flyga till Portugal via Lissabon, Faro eller Porto flygplats. Här finns internationella flygplatser med linje- och chartertrafik och det går avgångar hit från många av Sveriges största flygplatser. En bra idé är att hyra bil i Portugal när du bokar ditt semesterboende. Då har du möjlighet att på ett lätt sätt ta dig runt i landet och kan dessutom planera in flera olika aktiviteter utan att känna dig låst av avstånden.