Din förfrågan behandlas
Din förfrågan behandlas

Vänligen notera att alla semesterbostäder tillhandahålls av en tredje part, Atraveo. Varje avtal angående uthyrning av semesterbostäder ingås med Atraveo. Expedia är inte på något sätt part i ett sådant avtal. Priserna ovan är per hyresobjekt för maximalt antal personer enligt erbjudandet och baseras på bokningen av en 7 dagars vistelse. Priser och erbjudanden kan komma att ändras med hänsyn till datum och tillgänglighet. Det kan förekomma en minimumlängd av vistelsen för några av semesterbostäderna.

Hyra stuga i Tyskland

Tyskland sträcker sig från Östersjökustens sandstränder i norr till Alpernas bergstoppar i söder, och däremellan finns allt från moderna storstäder och spännande nöjen till lummiga floddalar och pittoreska småstäder. Här finns något för alla att upptäcka! Vill du känna dig som hemma och kunna njuta av din semester i lugn och ro? Då ska du hyra stuga i Tyskland.

Sola och bada i norra Tyskland

Längs Östersjökusten i nordöstra Tyskland finns mängder med fina sandstränder som passar både barnfamiljen och kompisgänget. Hyr en stuga vid havet, antingen på fastlandet eller på någon av öarna utanför kusten, och få en riktigt härlig sol- och badsemester! Även den gamla hansastaden Rostock är värd ett besök. Ett semesterhus i den charmiga hamnstaden är en perfekt utgångspunkt för utflykter längs den vackra kusten. Det fina med ett eget boende är att du och ditt resesällskap får möjlighet att bo tillsammans även om ni är många som reser. En stuga är dessutom mysigare och mer ombonad än ett hotellrum och blir som ett andra hem.

Se idylliska småstäder och vacker natur

I Tyskland finns storslagen natur och massor av pittoreska småstäder och byar. Om du hyr ett semesterboende i Tysklands västra del, där den mäktiga Rhenfloden flyter fram, kan du uppleva både och. Den vackra Rhendalen kantas av små medeltida städer och ruinerna efter slott och borgar, och på de branta sluttningarna ner mot floden klättrar terrasserade vinodlingar. Du kan vandra eller cykla längs Rhendalen och njuta av den fantastiska utsikten över floden, eller följa med på en båttur och beundra den vackra naturen från vattnet.

Upplev storstadspuls och nöjen i Tysklands största städer

Du som hellre vill leva storstadsliv kommer inte att bli besviken. I Tyskland finns flera storstäder som alla har ett stort utbud av kultur, arkitektur, historiska sevärdheter, shopping, nattliv och andra nöjen. Med en lägenhet eller ett feriehus i Tysklands största städer Berlin, Hamburg och München har du aldrig tråkigt! Hyr ett semesterboende mitt i någon av städerna så har du alltid nära till alla upplevelser. Med ett eget boende kan du också komma och gå som du vill, eftersom du inte behöver passa några tider. Ge dig ut och upptäck staden på dagen, festa hela natten och ta en lång sovmorgon nästa dag – du gör allt på dina egna villkor.

Var med om fantastisk skidåkning i tyska Alperna

Längst ner i södra Tyskland höjer sig Alpernas snöklädda toppar. Här kan du få riktigt fin skidåkning under vinterhalvåret! Du kan till exempel hyra stuga i Tysklands populäraste skidorter Garmisch-Partenkirchen eller Oberstdorf tillsammans med vänner eller familj. Då kan ni susa ner för backarna hela dagen och sedan återvända till er varma stuga, laga en god middag tillsammans och bara koppla av och umgås hela kvällen.

Du kan åka bil, buss, tåg eller flyga till Tyskland, beroende på var i landet ditt semesterboende ligger. Om du hyr bil i Tyskland har du möjlighet att resa runt och uppleva en större del av landet, och kanske även ta en dagstur till något av grannländerna.