Baseras på 372 verifierade recensioner

4,0 av 5
92% rekommenderar det här hotellet
4,3 Städning
4,0 Service och personal
3,9 Rummets bekvämlighet
3,9 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 25 maj 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
27 maj 2019 av Emmanuelle FERREIRA, Hotellmanagement
Dear Guest, We thank you for your evaluation.
4 av 5
av en verifierad resenär

Jobbresa

Inskickad 3 juli 2018 på Hotels
Var inte mycket på hotellet. Jobbade mestadels. Ganska slitet på rummet men rent.
Kommentar från Hotellmanagement
13 juli 2018 av Emmanuelle FERREIRA - Direction, Hotellmanagement
Kära kund, Tack för att du spenderade tid på att skriva en recension av vårt hotell. Med vänliga hälsningar, Emmanuelle FERREIRA-Hotel Manager
4 av 5
av Mats från Vingåker

Paris marathon utan kompisarna som vek ner sig!

Inskickad 7 apr. 2016 på Hotels
Jag deltog i Paris marathon för 3:e gången och Breakfast run för första gången. En fantastisk upplevelse.Tyvärr så hoppade mina kompisar av i januari och den sista den 23:e mars så jag fick avboka Astrid Hotel på avenue de Carnot pga av priset. Hittade detta hotell via Hotel.com. Priset och läget var fantastiskt då jag inte behövde använda metron mer än för att plocka upp startlappen ute på Running Saqlon vid Porte de Versailles.
3 av 5
av Maria från Södertälje

Resa i april.

Inskickad 3 apr. 2015 på Hotels
Tredagarstripp med tonårsdotter och föräldrar. Vi gillade läget. Fem minuters promenad till Porte Maillot och flygbussarna till Beauvais. 10 min promenad till Triumfbågen. Metron direktlinje till ex Louvren, Tuilleriträdgården. Enkla rum men rena o fräscha. Frukost kostade 13€ och den provade vi aldrig. Bemannad reception dygnet runt. Ordning o reda. Återvänder gärna till samma hotell. Prisvärt.
4 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 26 juli 2013 på Hotels
2 av 5
av Laventa

Close to public transport and airport buses

Inskickad 4 okt. 2012 på Hotels
This hotel only has location and friendly staff, nothing else. Very small rooms. No desk in the room that was possible to use and uncomfortable beds. Internet is ridiculously expensive, as is breakfast.
3 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 9 maj 2012 på Hotels
4 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 11 feb. 2012 på Hotels
3 av 5
av en verifierad resenär

Fertel mailott centralt

Inskickad 17 sep. 2011 på Hotels
Fint hotell med hyfsad standard. Trevlig personal. Väldigt bra läge. Gångavstånd till triumfbågen och mindre än 3 min att gå till tunnelbanan. Detta hotell är att rekomendera.
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 4 mars 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
13 mars 2020 av Emmanuelle FERREIRA - Direction, Hotellmanagement
Monsieur, Nous vous remercions pour votre évaluation.