Baseras på 3 825 verifierade recensioner

3,5 av 5
79% rekommenderar det här hotellet
3,6 Städning
3,8 Service och personal
3,6 Rummets bekvämlighet
3,3 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
2 av 5
av en verifierad resenär

Below average

Inskickad 16 jan. 2020 på Hotels
This hotel has seen its best days. Some renovation is started. Internet was not working in the room (though the receptionist asked for service on my request). The pool was emptied, the spa as well. The fitness room contained most equipment marked with "out of order".
Kommentar från Hotellmanagement
16 jan. 2020 av Hotel Rosedale, Hotellmanagement
We apologize for the inconvenience that it may caused your stay but we just started our reservation to meet out guest needs and expectations. Again on behalf to the management we really apologize.
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 4 nov. 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
22 nov. 2019 av Hotel Rosedale, Hotellmanagement
Good day, Thank you for giving us a good rating. We look forward to see you again on your future travel. Thank you
1 av 5
av en verifierad resenär

Otrevlig personal

Inskickad 7 okt. 2019 på Hotels
Otrevlig snorkig nochalant personal. Totalt oengagerad i gästerna. Imgem städning eller nyre av handdukar Aldrig mer.
Kommentar från Hotellmanagement
10 nov. 2019 av Hotel Rosedale, Hotellmanagement
We're sorry you were unhappy - we'll work hard to fix the issue you experienced. We are recently changed ownership and we will start the renovation process soon. We hope your next experience at Hotel Rosedale will be a better experience
3 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 16 juni 2019
Slitna lokaler men helt okej för att sova några timmar men inget boende för längre vistelse.
4 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 22 mars 2019 på Hotels
1 av 5
av en verifierad resenär

Do not stay there!

Inskickad 29 dec. 2018 på Hotels
Usch, toaletter som inte fungerade och bett från insekter. Aldrig mer!!!
1 av 5
av en verifierad resenär

Dåligt bemötande av receptionen

Inskickad 25 dec. 2018 på Hotels
Ok hotell för en natt. Fläkt "from hell" på badrummet som lät som en skördetröska. Stopp i badkaret plus omöjligt att ställa in varmt/kallt vilket gjorde att vi inte kunde duscha. Mkt dåligt bemötande i receptionen där man hänvisade till en manager som var ledig i en vecka, alternativt Expedia, som äger hotels.com. När jag reklamerade bristen till hotels.com så fick jag ingen hjälp eller kompensation. Bara hänvisning till managern som inte fanns och att det inte kunde göra mer. Trist!
3 av 5
av en verifierad resenär

Sådär hotell, fungera för 1 natt.

Inskickad 12 nov. 2018 på Hotels
Ok Hotell för 1 natt, välldigt sletet hotell. Frukost/Wi-fi sådär.
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 22 okt. 2018 på Hotels
Bra hotell. Dock mycket smutsig heltäckningsmatta på rummet. En yngre lite o kunnig tjej vid incheckningen. Men annars bra.
4 av 5
av en verifierad resenär

Bra hotell

Inskickad 13 okt. 2018 på Hotels
Bra, rent hotel med sköna sängar. Frukosten kunde ha varit bättre.