Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.

Sök bland 321 000 hotell runtom i världen.


Populära hotell med 1 stjärna i New York

Se alla 1 254 hotell i New York
Bowery Grand Hotel

Bowery Grand Hotel

143 Bowery, New York
1.5 av 5.0
2,0 av 5 (658 recensioner)

469 kr

469 kr
The SunBright

The SunBright

140 Hester Street, New York
1.5 av 5.0
1,9 av 5 (650 recensioner)

1,062 kr

1,062 kr
Karta

Reseguide: hotell med 1 stjärna i New York

Enstjärniga hotell i New York

Letar du efter ett billigt men bra boende? Expedia hjälper dig att hitta enstjärniga hotell i New York snabbt och enkelt! Spara pengar på ett billigt boende och lägg pengarna på annat roligt istället. Hotell med en stjärna i New York är ett jättebra alternativ för dig som vill komma undan billigt och samtidigt få en riktigt härlig vistelse.

Att boka enstjärniga hotell i New York innebär att du får ett enkelt men fräscht boende på din semester. Boendet är oftast det som kostar mest när man ska åka på semester, så att dra ner på hotellkostnaden kan vara en god idé för dig som vill lägga pengarna på annat, eller för dig som har bokat en spontanresa med tunn plånbok.

Du hittar snabbt och smidigt hotell med 1 stjärna i New York med Expedia. Det finns många olika hotell som kan passa dig beroende på hur många du reser med och vilket läge ni föredrar.

Sök efter enstjärniga hotell i New York som passar dig; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt enstjärnigt hotell i New York med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i New York som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga enstjärniga hotell i New York när du planerar att resa.