Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Gotlands län

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Gotlands län

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Gotlands län

Flyg till Gotland

Att flyga till Gotland kan vara det smidigaste semesteralternativt vårt avlånga land har att erbjuda. Sveriges kanske mest omtyckta semesterö ligger smått otroliga 35 minuter från Stockholm med flyg men känns som en helt annan värld. Med nära tillgång till Bromma och Arlanda kan man alltså ta sig från huvudstaden till populära Tofta strand på cirka två timmar – oslagbart! Utöver sommarlinjerna från alla möjliga svenska städer kan man dessutom flyga till Gotland året runt från Malmö och Göteborg.

Gotland lockar framförallt under sommarmånaderna med sina vidsträckta stränder, sin storslagna natur och, givetvis, Visbys mytomspunna nattliv. Under högsäsong blir det dyrare att flyga till Visby och hotellen blir betydligt dyrare, men om man letar efter billiga flygbiljetter, och är ute i god tid, ska man ställa in siktet på juni, då säsongstrafiken drar igång och konkurrensen mellan flygbolagen ökar. I början av september kan man också hitta billigare flyg till Gotland, men högsäsongen under juli och augusti är oftast den dyraste tiden på året att flyga till Gotland. Ön är en hisnande vacker destination året runt, men eftersom klimatet kan likställas med Stockholm (förutom att vintern är något mildare och nederbörden mer begränsad) är Gotland mindre populärt under vinterhalvåret. Gotland är dock en svensk kulturskatt och ön är väl värd ett besök under lågsäsong om man uppskattar Gotlands lokala konst och gastronomi.

Flyg till Gotland från svenska flygplatser

Man hittar flyg till Visby Airport året runt från Bromma och Arlanda med en flygtid på 35-45 minuter. Malmö Aviation och Gotlandsflyg har gemensamma avgångar från Bromma och de flyger även direkt från Malmö och Göteborg till Gotland på cirka en timme, samtidigt som det finns flera anslutningsalternativ i Stockholm om man inte hittar ett direktflyg. SAS och NextJet flyger Arlanda-Visby året runt, och Norwegian Air utökar flygtrafiken under sommaren på den rutten. Under sommaren flyger även Sverigeflyg till Visby från Norrköping, Sundsvall, Umeå och Ängelholm, samtidigt som det finns en del utrikesflyg till och från Visby under vissa delar av året.

Kom ihåg att Visby är omåttligt populärt mellan juni och augusti så se till att boka din flygresa och ditt hotell i Visby i riktigt god tid. Observera att under årliga tillställningar såsom Almedalsveckan i juli och fartfyllda Stockholmsveckan i augusti så säljs flygbiljetter och boenden ut snabbt så se till att vara ute i god tid om du planerar ett besök under dessa veckor.

Flyg till Gotland Airport

Visby Airport trafikeras av såväl svenska som utländska flygbolag och förvandlas till en av Sveriges mest trafikerade flygplatser under de intensiva sommarmånaderna. Flygplatsen ligger endast 3,5 km från Visby, så pass nära att man nästan skulle kunna gå till Visbys innerstad från flygplatsen. Men eftersom man enkelt tar sig till och från flygplatsen med bil, taxi eller buss kan man skippa promenaden och göra följande: boka gärna en hyrbil i förväg, men om du inte planerar att ha bil på Gotland kan du enkelt ta dig till Visby med buss 61 som inte tar mer än 12-14 minuter medan buss 4 tar uppemot 28 minuter. Man kan även ta en taxi som inte tar mer än 5 minuter.

Recensioner från verifierade kunder

Jul 9, 2019

Nej allt bra

Aug 7, 2018

Alltid bra med BRA!