Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Guam

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Guam

Flyg till Guam

Det kan vara dyrt att resa till Guam, men Expedia kan hjälpa dig att sänka totalkostnaderna. Boka dina biljetter till Guam via Expedia, så kan du spara mycket pengar. Om du först och främst är ute efter billiga flyg till Guam sorterar du sökresultatet efter pris. Du kan också hitta billigare priser totalt om du söker efter flyg till Guam under lågsäsong. Regnsäsongen i Guam pågår från juli till december, och då kan du spara mycket pengar på flyget till Guam.

De bästa alternativen för flygpriser till Guam

När du köper biljetter till avlägsna Guam är billiga flygbiljetter inte det enda du ska tänka på. Flygtiden till Guam är lång. Om du flyger från Europa måste du mellanlanda antingen i USA (Honolulu) eller Asien. Fundera över hur mycket tid du har innan du köper biljetter till Guam. Från USA måste du passera via Honolulu på vägen till Guam. Ett populärt alternativ är då att tillbringa lite tid på Hawaii. Även här kan Expedia hjälpa dig. Du kan helt enkelt köpa två flygresor: en som går direkt till Honolulu och en från Honolulu till Guam några dagar senare. På så sätt får din semester ett andra stopp och du kan sedan ta ett direktflyg mellan öarna.

Boka ditt flyg med Expedia

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta väldigt bra flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med en utmärkt kundtjänst.

Tips för resan till Guam

Eftersom Guam tillhör USA behöver amerikanska medborgare inget pass. Svenska medborgare ska däremot inte lämna passet hemma – samma visumkrav som till övriga USA gäller. Det är däremot smart att ta med passet på flyget till Guam oavsett om du behöver det eller inte. Många flyg mellanlandar i Japan, och om du kliver av planet kan du behöva visa passet. Eftersom Guam officiellt är amerikanskt territorium är den officiella valutan amerikanska dollar och de flesta invånarna talar engelska. Det är ändå en bra idé att ta med kreditkort, bankkort eller resecheckar tillsammans med lite kontanter. Även om Guam juridiskt sett hör till USA måste alla passagerare – oavsett nationalitet och avreseort – som kommer till Guam Intl. Airport passera genom tullen.