Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Kent

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Kent

Flyga till Kent från Sverige

Res till ”Englands trädgård” om du vill vistas i ett milt klimat bland frukt- och grönsaksodlingar. Flygresor till Kent passar dig som lockas av den vackra landsbygden, de mysiga pubarna och områdets fascinerande historia. I det här grevskapet kan du antingen se de berömda kritklipporna i Dover, utforska badorterna Margate och Ramsgate, eller bara strosa omkring i någon trivsam småstad.

Det går inga direktflyg till Kent, men du kan snabbt och smidigt resa till London och ta tåget, vilket är trevligt eftersom du även får se den engelska landsbygden. En idé är att boka flyg till Kent via London och på så vis få två semestrar i en. Du kan först tillbringa några dagar i huvudstaden, shoppa loss och gå på museum - och sedan åka vidare till Kent för en mer avkopplande semester i någon idyllisk kuststad.

När du letar efter billiga flyg till Kent via London kan du välja mellan en rad olika flygbolag. Undersök vad du har för alternativ och boka i god tid så kan du ofta hitta väldigt prisvärda resor. SAS, British Airways och Norwegian flyger från Stockholm och Göteborg. Från Stockholm tar flygresan två och en halv timme och från Göteborg flyger du på strax över två timmar. Från Köpenhamn tar det under två timmar att flyga SAS, Easyjet och Ryanair hela vägen till London. Det är lätt att förstå varför London, med sina tiotusentals svenskar, är Sveriges största utländska stad - du kan i princip pendla hit från Sverige.

Koppla av i en flygstol till Kent

När du söker efter flyg till Kent är det bra att veta att London Gatwick (LGW) är den flygplats som ligger närmast grevskapet på Storbritanniens sydöstkust. Från Gatwick hoppar du sedan på ett tåg, och beroende på var ditt hotell i Kent ligger bör resan från flygplatsen inte ta mer än en och en halv timme. Gatwick är Londons andra största flygplats och hit kan du resa med Norwegian, antingen från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Det är en modern flygplats som erbjuder restauranger, kaféer, turistinformation, butiker och valutaväxling. Om du har tänkt att i förväg hyra bil i Kent kan du hämta den redan på flygplatsen och köra till Kent i din egen takt.

Flygbiljett till Kent via Londons andra flygplatser

Om du inte landar på Gatwick flygplats går det bra att åka till Londons innerstad och ta tåget vidare till Kent, vanligtvis från järnvägsstationen London Victoria. Det finns flera tågbolag och stationer att utgå från i London, och beroende på din slutdestination kan du behöva göra ett byte, så fråga i biljettkassan. Vill du komma riktigt billigt undan går även långfärdsbussar till Kent, men se till att undvika rusningstrafik på väg in och ut ur London, särskilt om du åker med otåliga yngre passagerare.

Tur och retur till Kent

Oavsett var du påbörjar din resa till Kent kan det vara värt att veta att här finns allt från lyxiga hotell och semesterlägenheter till enklare familjehotell. Om du väljer en weekendresa till Kent kan du dessutom spara en slant.

Recensioner från verifierade kunder

Sep 24, 2019

App vill inte starta . Får fel medelande och kan inte hitta boarding cart??

May 3, 2019

Alltid trevligt att flyga med British Airways :-)

Apr 25, 2019

Gick ej att höra vad piloten sa

Mar 12, 2019

Helt ok

Nov 4, 2018

Tog tid att hitta vår chaufför som inte var i tid!

Aug 4, 2018

Flyget startade i tid och blev inte inställt :)

Aug 1, 2018

Gick klockrent trots medias rapportering om inställda flyg osv.