Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


Förslag på billiga flygresor till Oahu

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Oahu

Glittrande stränder, böljande vågor och vajande palmer gör Oahu till en av världens mest förtrollande öar. Oahu är Hawaiis mest utbyggda ö, och här finns alla möjligheter till shopping och kulturupplevelser. I staden Honolulu finner du den moderna stadens alla bekvämligheter och nöjen. Om du tar till dig Expedias tips på den perfekta resplanen för Oahu kan du snart se allt med egna ögon.

Bortanför jäktet och stressen i Honolulus stadsliv kan du hitta lugnet på avskilda stränder. Runt Hanauma Bay kan du se havssköldpaddor, surfare och filmstjärnor från Hollywood som spelar in film här. Du kan få med lite historia på ett hörn också genom att besöka Honolulu Museum of Art, det kungliga slottet Iolani Palace och den gamla fyren Aloha Tower. Gå sedan ännu längre tillbaka i tiden genom ett besök på det nedforsande äventyr som vattenfallet Manoa utgör. Vill du ha lite grillad mahi-mahi, guldmakrill, utan att det bränner hål i plånboken? Att veta vart man ska ta vägen på Oahu är bara halva historien. Våra exklusiva specialerbjudanden skänker lite extra glädje på semestern i paradiset.

Hitta billiga flyg till Oahu idag

Först måste du skaffa flygbiljetter innan du kan plocka upp kajakpaddeln. Med Expedia är det lika lugnande att söka efter billiga flygbiljetter som att glida fram över Stilla havets böljor. Vi finns här för att hjälpa dig att boka biljetter för lite romantik, familjesemester eller soloäventyr. Det tar bara några minuter att hitta rabattbiljetter på flyg som lyfter från din hemort. Vi kan sätta dig i kontakt med alla större flygbolag och flygplatser.

Det billigaste sättet att boka dig fram till Honolulu

Genom att landa på Honolulu International Airport (HNL) kan du lugnt surfa dig igenom resan utan problem eller krångel. Visste du att våra exklusivt låga priser på flyg till Oahu kan ta dig till Hawaiis huvudstad utan budgetkris? Dessutom är våra flyg från HNL-flygplatsen bästa sättet att ha råd att resa till en annan ö till eller ta sig hem.

Sätt Oahusemestern i rullning idag

Det är ingen hemlighet att Expedias flyg till Oahu går åt som smör i solsken, eller som kokosfett på Hawaii. Vad du kanske inte vet är att våra all inclusive-paket med både flyg och hotell på Oahu är lika billiga som bastkjolar. Med vår hjälp kan du även utforska vindlande vulkaniska stigar genom våra fantastiska priser på hyrbil på Oahu. Sätt blomsterkrans på reskassan idag och boka semestern med våra specialerbjudanden.