Början av huvudsektionen

Sök billiga flyg till Provinsen Sevilla

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Sök bland 400 flygbolag och 321 000 hotell i hela världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


 Förslag på billiga flygresor till Provinsen Sevilla

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Provinsen Sevilla

Flygresor till Sevilla

Sevilla är södra Spaniens konstnärliga, kulturella och ekonomiska centrum och huvudstad i regionen Andalusien. Den vackra floden Guadalquivir flyter genom staden och kantas av lummiga apelsinlundar, spännande moskéer och historiska palats. Gatorna och torgen i Sevillas historiska stadskärna är livliga och folkfyllda, och många av byggnaderna här har utsetts till världskulturarv av Unesco. Missa inte de många pittoreska, traditionella kvarteren som Triana och La Macarena.

Sevilla har ett underbart medelhavsklimat med brännheta somrar och mildare vintrar. Mitt på sommaren är det nästan för varmt för att gå runt och titta på sevärdheter, och dessutom är turisternas favoritställe Plaza de España en av stadens hetaste platser. Boka ditt hotell i Sevilla på hösten eller våren för ett behagligare klimat, eller på vintern för ett milt väder som ändå slår Sveriges snö och slask med hästlängder. Boka ditt flyg till Sevilla tillsammans med ditt hotell så kan du spara pengar.

Flyg till Sevilla från Sverige

Det finns inga direktflyg till Sevilla från Skandinavien, eftersom större delen av trafiken hit och härifrån är inrikesflyg. Från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn får du räkna med att din flygresa till Sevilla tar som kortast runt sex timmar, och du måste mellanlanda en eller två gånger.

Om du söker smart och är flexibel med dina datum så kan du ändå hitta billiga flygbiljetter till Sevilla med bolag som KLM, TAP Portugal, Airberlin och Vueling. Resan kan gå via till exempel Barcelona, Palma de Mallorca, Lissabon eller Madrid. Boka flyg och hotell i Sevilla samtidigt, så kan du spara ännu mer.

Flyg till Seville Airport

Seville Airport är en medelstor flygplats som hanterar runt fyra miljoner resenärer årligen. Den ligger tio kilometer nordöst om Sevilla och nästan 80 procent av trafiken är inrikesflyg. Flygplatsterminalen är nyrenoverad och erbjuder goda faciliteter för att tillhöra en medelstor flygplats. Resenärer som kommer med flyg till Sevilla möts redan på flygplatsen av en av stadens karaktäristiska apelsinlundar utanför den vackert blå avgångshallen med välvt glastak.

Det är lätt och enkelt att ta sig från Seville Airport till centrala Sevilla. En taxi från flygplatsen tar runt femton minuter och kostar mellan 15 och 20 euro beroende på vilken tid på dygnet du reser. Det finns även en buss som går mellan Seville Airport och Plaza de Armas mellan klockan fem på morgonen och ett på natten och tar 30 minuter. Bussresan kostar fyra euro, och du kan köpa biljett på bussen.

Vidare från Sevilla

Den som vill kan även hyra bil i Sevilla och utforska staden och närområdet på egen hand. På flygplatsen har biluthyrningsfirmorna Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Enterprise kontor, och du kan enkelt hämta upp din hyrbil här när du landar. Seville Airport ligger på Europaväg 5, som länkar samman Sevilla och Madrid. Med bil kan du även ta dig till Jerez på en knapp timme, till Marbella och Costa del Sol på runt tre, och till Faro i Portugal på 2,5. Vägarna i den här regionen är väl underhållna, men om du lämnar motorvägen får du vara beredd på hårnålskurvor, branta backar och höga klippavsatser med otroliga bergsutsikter som belöning.