Förslag på billiga flygresor till San Diego

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

" MSP Minneapolis till SAN San Diego 4 211,00 kr "

" GOT Göteborg till SAN San Diego 5 427,00 kr "

" ARN Stockholm till SAN San Diego 5 737,00 kr "

" CPH Köpenhamn till SAN San Diego 6 381,00 kr "

" OSL Oslo till SAN San Diego 6 785,00 kr "

" BMA Stockholm till SAN San Diego 7 539,00 kr "

" CUN Cancun till SAN San Diego 8 131,00 kr "

" VST Västerås till SAN San Diego 9 977,00 kr "

" VIE Wien till SAN San Diego 10 115,00 kr "

" MMX Malmö till SAN San Diego 10 375,00 kr "Flyg till San Diego

Flygplatser i San Diego

De flesta flygen till San Diego landar på San Diego Intl. Airport (SAN), också känd som Lindbergh Field. Namnet ”Lindbergh Field” uppstod på grund av att Spirit of St. Louis konstruerades, bygges och testades i San Diego. Från början kallades SAN för San Diego Municipal Airport - Lindbergh Field. Detta namn ändrades senare, men Lindbergh-delen blev kvar. SAN är en imponerande flygplats – det är den mest trafikerade flygplatsen med endast en bana i USA och den näst mest trafikerade flygplatsen med en bana i världen. Flygbolag med omfattande verksamhet vid SAN inkluderar Southwest Airlines och Alaska Airlines, och SAN är bas för 20 passagerarbolag som flyger nonstop till 49 destinationer. Andra kommersiella flygplatser i närheten inkluderar Montgomery Field, Brown Field, Tijuana International Airport och McClellan-Palomar Airport.

När ska jag boka flygbiljetter till San Diego?

San Diego är ett fantastiskt resmål året runt. Om du är sugen på att delta vid någon av San Diegos många festivaler, t.ex. Mardi Gras i Gaslamp Quarter, Comic-Con, Rock 'n' Roll Marathon, Fleet Week eller San Diego Thanksgiving Dixieland Jazz Festival, ska du boka dina flygbiljetter till San Diego i god tid. Om du väntar till sista minuten kan alla biljetter ha tagit slut. Om du är mer intresserad av en lugn och rofylld semester ska du överväga att boka flygbiljetter till San Diego under lågsäsongen mellan november och januari. Det behagligaste vädret hittar du under hösten och även om våren kan vara ganska härlig är det för kallt för att ta ett dopp i havet.


Utforska San Diego

Ska du åka till San Diego? Utforska San Diego med Expedias reseguider och erbjudanden för att hitta de bästa hotellen, hyrbilarna, aktiviteterna, paketrabatterna och mycket annat!

Andra flygplatser i närheten

  • San Diego Intl. (SAN)