Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Seychellerna

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Seychellerna

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Seychellerna

Flyg till Seychellerna

Öriket Seychellerna, som ligger i Indiska oceanen utanför Afrikas östkust, består av drygt 110 öar, där cirka 50 av dessa är korallöar. Den största ön heter Mahé, och där ligger också huvudstaden Victoria med sina 26 000 invånare. Det är dit du kommer när du bokar flygbiljetter till Seychellerna, eftersom landets internationella flygplats är belägen där. Flygresor till Seychellerna från Stockholm innebär minst ett byte, och det vanligaste är att man först mellanlandar i Adu Dhabi eller Addis Abeba.

Ta dig till Seychellerna

Ett bra alternativ är att boka en paketresa till Seychellerna. Då kan du se till att inkludera flygresa till Seychellerna, hotell och en eventuell hyrbil i samma bokning.

Seychellernas internationella flygplats, eller Aéroport de la pointe Larue som den kallas av lokalbefolkningen, ligger cirka 10 kilometer utanför huvudstaden Victoria, och det är lätt att ta sig med buss eller taxi in till ditt hotell på Seychellerna. Härifrån kan du också ta dig till färjeterminalen, där det avgår kryssningsfartyg och båtar till landets övriga öar. Om du hellre vill ta dig runt med flyg på Seychellerna går det också bra, och inrikesterminalen ligger alldeles intill den internationella.

Om du vill hyra bil på Seychellerna gör du det enklast på flygplatsen, där många av kedjorna har ett uthyrningsställe. På så vis kan du utforska huvudön Mahé på egen hand och i din egen takt. De allra flesta vägarna här är asfalterade, och det finns många små byar att besöka.

Upplev ett tropiskt paradis – boka billiga flyg till Seychellerna

Seychellerna är nog mest känt för sin lyxturism, men det finns gott om saker att hitta på även för den som inte har råd att spendera en årslön på sin semester. Framförallt är landet känt för sin natur, och många arter i både flora och fauna är unika för dessa öar, som exempelvis olika växter och träd, krabbor och en variant av jättesköldpaddan. En del av dessa har varit, eller är, utrotningshotade, men Seychellerna jobbar hårt med att bevara arterna för framtiden. På ön Aldabra, som är världsarvslistat, finns det till exempel tio gånger fler jättesköldpaddor än på Galapagos!

När man är på Seychellerna finns det massor av god mat att njuta av, och eftersom det handlar om ett örike är fisk och skaldjur ständigt återkommande på menyerna här. Bland specialiteterna finns grillad fisk i bananblad, curryrätter och hajchutney. Tropiska frukter som kokos och mango används också flitigt i köket.

Givetvis finns det gott om stränder och möjligheter till både bad och snorkling på Seychellerna. Om du hyr en bil kan du enkelt ta dig till lite mer avskilda stränder i näst största staden Takamaka, eller till de mer kända stränderna vid Beau Vallon, som ligger strax utanför Victoria. Om du gillar att dyka är ett besök på Curieuse Marine National Park ett måste. Här kan du simma runt bland tropiska fiskar, och om du inte får nog kan du fortsätta dykturen ute i havet, med hajar och muränor.