En weekend i Formentera är full av natur och fri från stress

Upptäck det lilla medelhavsparadiset Formentera med vita sandstränder och kristallklart vatten. Njut av friheten och ljuset på Balearerna!

Utnyttja våra exklusiva weekendpaket till Formentera och koppla av på Balearernas minsta och bäst bevarade ö. Du kommer att älska den vackra naturen och känna vardagens stress rinna av dig, lång borta från överfulla turistorter.

Boka en billig resa till Formentera och upptäck en paradisö med vita sandstränder och klara vatten som för tankarna till Karibien. Hyr cykel och trampa runt på ön. Besök grottor och stränder som Cala Saona, som tack vare sitt turkosa vatten anses vara Formenteras bästa strand, eller Ses Illetes i naturparken Salinas. Åk inte härifrån utan att besöka Formenteras högsta punkter, som öns äldsta fyr La Mola, eller fyren Cap de Barbaria, där du kan uppleva oförglömliga solnedgångar.

Formentera är det perfekta resmålet för vattensportfantaster som gillar segling, vindsurfing, kitesurfing och dykning. Tack vare det klara varma vattnet är dykning en av öns populäraste aktiviteter, så missa inte en weekend i Formentera om dykning är din grej. Det finns faktiskt inget bättre sätt att utforska öns fascinerande havsliv, som kretsar kring stora områden med sjögräset Posidonia, vilka utsetts till världsarv. Återhämta dig efteråt med Formenteras fantastiska mat och prova den insaltade fisken som är en av de populäraste rätterna. Promenera sedan genom marknaderna med lokal konst och hantverk, som också kännetecknar ön.

Låter det inte fantastiskt? Du kommer inte att ångra dig om du väljer Formentera som resmål. Tänk på att ön inte har någon flygplats, så du måste ta dig dit med båt från Ibiza. Väl på Ibiza är det lätt att hitta billiga weekendresor till Formentera med båt, så att du kan njuta av lata dagar i ett riktigt paradis. Ta chansen!


Populära hotellerbjudanden

Se alla Formentera hotell
1.0 av 5.0
1.5 av 5.0
2.0 av 5.0
2.5 av 5.0
3.0 av 5.0
3.5 av 5.0
4.0 av 5.0
4.5 av 5.0
5.0 av 5.0
De mest populära paketerbjudandena som våra resenärer har hittat
De populäraste paketerbjudandena bland resenärer i [originCity]

Erbjudanden med flyg + hotell

Se alla Formentera paket

Populära flygerbjudanden

Se alla flyg till Formentera

Boka din semester i Formentera