Baseras på 48 verifierade recensioner

3,1 av 5
78% rekommenderar det här hotellet
3,9 Städning
3,3 Service och personal
2,9 Rummets bekvämlighet
3,2 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 3 sep. 2018 på Hotels
4 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 30 juli 2018 på Hotels
3 av 5
av en verifierad resenär från Gotland

Lungt och tyst i vackra omgivningar.

Inskickad 14 juni 2018
Fördelar: Känslan av att bevara det ursprungliga och att maten var härproducerad.
Nackdelar: Se upplevelseberättelsen.
Plats: Vackert beläget på landet och ändå nära till stad.
Det positiva med vistelsen var att få ta del av allt som serverades i matväg var ”härproducerat” på gården. Rummet som vi bodde i var spartanskt möblerat och TV arrangemanget med TVn placerad högst upp över huvudändan på sängarna något svårbegriplig och obekvämt. Air Conditionen högljudd och toaletten var som tagen från ett äldreboende. Känns som att det finns förbättringsområden. Att det dessutom fanns en skylt fasthäftad på utebordet i trädgården med den milda texten ”Medhavd matsäck får inte ätas här - mat serveras i matsalen” känns inte välkomnande.
4 av 5
av en verifierad resenär från Bra läge med tillgång till shopping, restauranger

Vacker miljö

Inskickad 10 juni 2018 på Hotels
Vid incheckningen hittade man inte min bokning. Dom fick skicka en bekr.kopia från Hotels på mail från min mobil. Det löste sig som tur var. Rummet var fräscht och litet men bekvämt och det hade AC vilket vi uppskattade då det var närmre 30 grader ute. Enda nackdelen var att man hade placerat TV:n nära taket så det var mkt obekvämt att titta. Man fick ligga ner för att kunna se. Frukosten skulle serveras t.o.m. kl 09.30 men när vi kom så fanns det nästan ingenting kvar. Personalen sprang fram och tillbaka men dukade inte fram ngt mer. Dom var fullt upptagna med att planera ett bröllop. För övrigt var det ett vackert ställe som kan rekommenderas för både par och familj. Det var mysigt att promenera omkring och att titta på gårdens kor när dom mjölkades.
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 17 maj 2018 på Hotels
2 av 5
av en verifierad resenär

Gård som tillverkar Chark, mejeri produkter och öl

Inskickad 14 sep. 2017
Fördelar: Inget vidare rum där ytterdörr var en hel glasdörr med insyn där sängarna står. Bra städat och rejäl frukostbuffe
Har aldrig bott på gård innan. Ska absolut åka tillbaks till Wapnö gård på julmarknad och öl och Whisy kurs
2 av 5
av en verifierad resenär

Information

Inskickad 18 aug. 2017 på Hotels
Vad ska man säga, när ingen information ges vid incheckning, ingen information finns på rummet, rummet är en blandning av vandrarhem och fängelse. Inget fönster eller möjlighet öppna. Glasdörr, men då ser alla in om man vill ha öppet. TV upp i taknock, skönt för nacken titta upp. Inget på väggarna, ger eko. Tvål i duschen klär. Extrasäng som dras ut, högst obekväm och inte mysigt för par. Inget rum med biljard eller annat om vädret är dåligt, då är rummen inte kul sitta instängda i. Gärna små bord utanför rummet så man kan sitta ute. Listan kan göras längre,,,
1 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 4 aug. 2017 på Hotels
Trodde vi skulle hamna på ett mysigt gårdshotell. Icke! Små usla nedslitna rum där det inte hände något hur man än skruvade för att få upp temperaturen på rummet. Handfatet mer lämpligt i en lekstuga. Putsen avflagnad på såväl dusch och rum. Dörren nästan omöjlig att låsa! Den utlovade frukost buffén den såg vi inget av! Neej hit åker vi definitivt inte fler gånger!!!!
3 av 5
av Torsten

Ingen hotell standard! Väldigt spartanskt boende!

Inskickad 31 juli 2017 på Hotels
Slottsmiljö låter fantastiskt och mysigt men det hela gick bort när vi kom in i rummet som är väldigt spartanskt. Ingen trevlig inredning och en av sängarna är utdragssäng...hmmm. Lyhört så man hör när grannarna drar stolarna över golvet. Trevligt med där- och närproducerat till frukost men vad är det för fel med flingor eller mûsli. Just vår kväll serverades smörrebröd med olika öl till ett pris av 425:- per person, så det fick bli middag i Halmstad. Näe...inte värt pengarna.
3 av 5
av Josefine

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 30 juli 2017 på Hotels