Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Berlin

Hyrbil i Berlin

Mot Berlin! Dags att ta fram guideboken och kartan och börja planera. Oavsett om du reser med vänner, familjen eller i tjänsten kan det vara roligt att kombinera tiden i Berlin med några dagar att utforska omgivningarna. Expedia hjälper dig att hyra bil i Berlin så att du kan ta in allt som regionen har att erbjuda!

Expedia hjälper dig självklart även att hitta billiga flyg till Berlin. Det finns två flygplatser, Tegel och Schönefeld, och det är enkelt att hämta hyrbilen på båda. Berlin Tegel är den större av de två flygplatserna. Här hittar du biluthyrningsdisken på bottenvåningen nära terminal E och parkeringen P2. På Schönefeld hittar du biluthyrningsdisken framför terminal A, som är huvudterminalen. Självklart är det bara en kort promenad till hyrbilen när du har hämtat nycklarna.

Biluthyrning i Berlin

Om du planerar att hyra bil i Berlin sitter du förmodligen som bäst och funderar på vilka datum som passar och vart du vill köra. Expedia hjälper dig att hitta billiga hotellrum i Berlin och längs med din planerade rutt. Passa på att boka hyrbilen samtidigt som hotell och flygbiljetter, så slipper du stå och fylla i papper när du kommer till biluthyrningsdisken, utan kan komma ut på vägarna snabbare och smidigare.

Köra bil i Berlin och dess omgivningar

Precis som i Sverige gäller högertrafik i Tyskland, och ditt svenska körkort är giltigt här, liksom i hela EU. En bra sak att känna till när du kör bil här är att det finns miljözoner. Det finns tre olika zoner, och de motsvaras av färgerna rött, gult och grönt. Alla bilar ska ha en dekal med en färg som visar i vilken zon bilen får köras. I Berlin gäller grön dekal, så se till att din hyrbil har en sådan om du vill kunna köra runt i huvudstaden som planerat.

Bilsemester med vännerna

Med Expedia kan du hitta billiga resor till Berlin, och sedan är det bara att hoppa in i hyrbilen. Varför inte göra en härlig bilsemester med några goda vänner? Ni hämtar smidigt er hyrbil så snart ni landat, placerar packnberlin ingen och er själva i bilen, slår igång stereon och rullar iväg. Börja med några dagar i Berlin och beta av de största sevärdheterna, och ta sedan bilen för att upptäcka allt som omgivningen har att erbjuda. Välj själva om ni vill göra dagsutflykter eller stanna någon natt på en ny plats. Kanske en tripp till närliggande Potsdam kan locka? Om ni är sugna på att resa lite längre finns möjligheten att göra avstickare till Leipzig och Dresden. Tyskland har mycket att erbjuda oavsett vad ni längtar efter. Berlin erbjuder shopping och ett aktivt nattliv förutom ett pärlband av intressanta och vackra sevärdheter. Andra städer erbjuder även de vacker arkitektur och spännande upptäckter. Om du hellre vill ha lugn och ro styr du hyrbilen mot en av landets nationalparker. Ta med en picknick och njut av att strosa runt i det gröna. Valet är ditt!

Upptäck Berlin

Utforska Berlin med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!