Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Oslo

Hyra bil i Oslo

Upptäck Oslo med omnejd med friheten som en hyrbil erbjuder. Oavsett om du reser långt eller kort för nöje eller i arbetet är det smidigt och praktiskt att boka hyrbil med Expedia. Det finns fantastiska paketresor till Oslo så att du snart kan strosa längs Aker brygge eller njuta av sol och vacker utsikt över fjorden från taket på operahuset. Låt dig inspireras!

Oavsett vilket slags hyralternativ du letar efter har vi något för dig. Du kanske föredrar att lägga reskassan på att upptäcka istället för att resa? Kolla in våra ekonomibilar och boka den som passar dig bäst. Om du hellre önskar att göra hela resan så lyxig som möjlig fixar Expedia självklart även det. Du kan också boka hotell i Oslo.

Enklare blir det inte

Expedia finns här för att göra din resa så smidig som möjligt. Det är enkelt att hyra bil i Oslo, och du lämnar flygplatsen snabbt och lätt och fortsätter vidare mot ditt slutliga resmål. Det är bara att hämta ut bilen, packa in bagaget och rulla iväg. Du är på väg längs E6:an innan du vet ordet av. Om du planerar att resa hem från någon annan plats i Norge är det naturligtvis inga problem. Det finns en mängd hämtnings- och återlämningsställen så att du enkelt hittar det som passar dig bäst. Varför inte även boka en flygresa till Oslo med Expedia?

Frihet på fyra hjul

Glöm tidskraven och stressen som kollektivtrafik kan innebära. Oavsett om du reser med familjen, kompisgänget eller kollegorna kan ni alla slappna av och resa när ni själva är redo. Ditt besök i Norge börjar på ett så lättsamt sätt som möjligt, så slå an tonen för resan redan från start. Vem gillar att stressa? Med hyrbil kan du enkelt göra stopp på vägen helt efter eget tycke och smak. Korta avstickare på spännande småvägar eller längre stopp på större turistattraktioner – allt blir enklare med bil.

Huvudstaden och naturen

Njut av en promenad genom Norges huvudstad. Se var Nobels fredspris delas ut, upptäck vackra parker och ta del av ett rikt nöjesliv. I Oslo kan du låta upptäckarglädjen få fritt spelrum. Du kanske vill ge näring åt din konstnärssjäl? Samla vännerna eller kollegorna och boka en guidad tur på Nasjonalmuseet. Oslo lockar även med ett rikt uteliv, och sommartid finns många välbesökta uteplatser i stadens centrum. Staden erbjuder en mängd olika underhållningsformer, så slappna av och låt dig roas av vår granne i väst. Om du är ute efter naturupplevelser behöver du inte ens lämna centrum! Unna dig en promenad i Frognerparken och hitta din egen favoritstaty bland grönskan. Glöm inte kameran! Du kanske hellre vill lämna storstaden en stund? Inga problem! Norge är känt för sin vackra natur, och den är enkel att nå med din hyrbil. Varför inte packa med en picknick och ta med några goda vänner till något av alla de natursköna områden som finns i närheten?

Gillar du museum?

Du tar dig lätt till närliggande Bygdøy med hyrbilen. Barnen kan kolla på spännande vikingaskepp i Vikingaskipshuset, eller varför inte Thor Heyerdals flotte Kon-Tiki? Eller kanske lockar hisnande polarexpeditioner på Frammuseet? Den historieintresserade kan även fortsätta till Norska Folkemuseet för norsk kultur och historia. Om sjöfart är din passion får du inte missa Oslos sjöfartsmuseum!

Upptäck Oslo

Utforska Oslo med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!