Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

Sök bland 321.000 hotell och 400 flygbolag i hela världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.


Res till Ibiza och njut av god mat, natursköna miljöer och utekvällar du sent kommer att glömma

Unna dig en resa till Ibiza och upptäck en ö som lockar med otaliga attraktioner. Här är det härligt att koppla av i den gamla stadskärnan, hänga på stranden eller dansa ända fram till soluppgången.

Nattlivet på ön slår det mesta, men här finns också fantastisk natur, kultur och historia att upptäcka. Under dina resor till Ibiza kan du göra dig hemmastadd i denna underbara destination. Huvudorten är byggd i medelhavsstil, med vitkalkade hus och inbjudande stränder precis intill. I den gamla stadskärnan finns något för alla som älskar arkitektur. Kika in i den gamla katedralen, våga dig ner i de gamla gravkamrarna och lär dig om stadens förflutna.

En av öns populäraste attraktioner är Dalt Vila, alltså stadens äldsta delar som ligger högt ovanför hamnen. Det är helt klart värt att komma hit och ströva på kullerstensgatorna, beundra de gamla kyrkorna och upptäcka museerna. Du får inte missa Ibizas katedral som byggdes på 1200-talet. Sedan kan du lära dig om områdets historia på Museo Arqueológico de Ibiza y Formentera. Vill du se samtidskonst är Museu d'Art Contemporani rätt utflyktsmål för dig.

I närheten ligger begravningsplatsen Necropolis del Puig des Molins. Den gamla feniciska gravstaden upprättades redan på 600-talet f Kr och här finns tusentals gravar. Du kan se utställningar med gamla föremål så som smycken, vapen och mynt som upphittats i vissa gravkammare.

Sedan kan du shoppa loss i La Marina, ett omtyckt område som sträcker sig kring hamnen. Det finns mängder av butiker att gå till, men även trevliga barer och restauranger.

Turister kommer framför allt hit under sommaren, men ön är vacker året om och skryter med hela 300 soldagar. Bland de många stränderna är Talamanca och Playa d’en Bossa särskilt nämnvärda.

På kvällstid kan din paketresa till Ibiza bli exakt så festlig som du vill. Det går utmärkt att koppla av med middag på någon charmig restaurang i den gamla stadsdelen, alternativt dansa natten lång på någon klubb, så som Pacha.

För att komma fram till huvudorten åker du sex kilometers sydväst om Ibizas flygplats. Annars är det spännande att ta färjan från Spaniens fastland, så är det bara att kliva av vid Ibiza Puerto. Väl framme går det smidigt att åka mellan stadens attraktioner med buss, taxi eller hyrbil.


Populära hotellerbjudanden i Ibiza

Se alla 655 hotell i Ibiza
Hotel Playasol The New Algarb

Hotel Playasol The New Algarb

Av. Pedro Matutes Noguera,107, Ibiza
3,6
av 5, från 82 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell på stranden i Ibiza ligger 0,6 km från Gran Piruleto Park P. Bossa och 3,3 km från Castillo de Ibiza. Bossas strand och Illa de ses Rates ligger också en kvarts promenad härifrån.

Hotel Playasol Mare Nostrum

Hotel Playasol Mare Nostrum

Avda. Pedro Matutes Noguera, s/n, Ibiza
3,5
av 5, från 259 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell ligger nära flygplatsen, endast 2 km från Gran Piruleto Park P. Bossa, Bossas strand och Aguamar äventyrsbad. Ibizas katedral ligger 3,4 km härifrån.

734 kr
Hotel Royal Plaza

Hotel Royal Plaza

Pere Francès 27-29, Ibiza
4,0
av 5, från 79 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i Ibiza City Centre ligger mindre än 2 km från Teatro Pereyra och Castillo de Ibiza. Monumento a sus Corsarios och Ibizas hamn ligger också tio minuter härifrån.

845 kr
THB Los Molinos Class - Adults Only

THB Los Molinos Class - Adults Only

C/ Ramon Muntaner, 60, Ibiza
4,1
av 5, från 234 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell på stranden i Figueretas ligger mindre än 2 km från Teatro Pereyra och Castillo de Ibiza. Ibizas hamn och Illa de ses Rates ligger också 2 km härifrån.

1,111 kr
Sud Ibiza Suites

Sud Ibiza Suites

Ramon Muntaner 34, Ibiza
4,9
av 5, från 18 recensioner
4.0 av 5.0

Denna lägenhet vid stranden ligger centralt i Ibiza City Centre, mindre än 2 km från Teatro Pereyra och Castillo de Ibiza. Ibizas hamn och Illa de ses Rates ligger också 2 km härifrån.

476 kr
Hotel Ryans La Marina

Hotel Ryans La Marina

Carrer Andenes, 5, Ibiza
3,3
av 5, från 51 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i Ibiza City Centre ligger mindre än 2 km från Ses Taules-porten och Castillo de Ibiza. Teatro Pereyra och Monumento a sus Corsarios ligger också tio minuter härifrån.

306 kr
Hotel Central Playa

Hotel Central Playa

C/ Galicia, 12, Ibiza
3,3
av 5, från 96 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i Figueretas ligger mindre än 2 km från Illa de ses Rates och Castillo de Ibiza. Teatro Pereyra och Museo de Arte Contemporáneo de Ibiza ligger också 2 km härifrån.

814 kr
Hotel Torre Del Mar

Hotel Torre Del Mar

Calle Carlos Roman Ferrer S/N, Ibiza
4,3
av 5, från 189 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell på stranden i Figueretas ligger 0,1 km från Illa de ses Rates och 2,4 km från Castillo de Ibiza. Bossas strand och Gran Piruleto Park P. Bossa ligger också 2 km härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.