Baseras på 494 verifierade recensioner

4,0 av 5
92% rekommenderar det här hotellet
4,2 Städning
4,1 Service och personal
4,0 Rummets bekvämlighet
4,0 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
3 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 23 aug. 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
24 aug. 2019 av Dennis, Hotellmanagement
Thank you for choosing to stay at Camp Ripan and for taking the time to review us. We appreciate your feedback!
3 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 18 aug. 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
19 aug. 2019 av Dennis, Hotellmanagement
Thank you for taking the time to review us. We appreciate your feedback!
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 13 aug. 2019 på Hotels
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 3 aug. 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
4 aug. 2019 av Mikaela, Hotellmanagement
Thank you for your stay, we appreciate your feedback!
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 2 aug. 2019 på Hotels
Stugan var jättefin och ganska stor, bra med parkering direkt utanför dörren, SPA:t var litet men fint, tyst och trevligt, välskött, Restaurangen lämnade en hel del övrigt att önska i synnerhet vad servicen beträffar
4 av 5
av en verifierad resenär

Stuga med sängplats gör fyra

Inskickad 30 juli 2019 på Hotels
Fräscht, prisvärt och god frukost. Väl varmt på natten bara - fläkt eller AC hade behövts i stugorna.
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 30 juli 2019
Wii-fii funkade inte fast de står att de ska ingå. Ett litet minus att man va tvungen att gå förbi grannens ingång när vi skulle till våran dörr
5 av 5
av en verifierad resenär

Oväntad pärla i Kiruna

Inskickad 29 juli 2019 på Hotels
Grymt familjeställe. Väldigt bra mat och service. Kommer vi till Kiruna igen kommer vi att stanna där.
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 29 juli 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
30 juli 2019 av Dennis, Hotellmanagement
Thank you for taking the time to review us. We appreciate your feedback!
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 29 juli 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
30 juli 2019 av Dennis, Hotellmanagement
Thank you for taking the time to review us. We appreciate your feedback!