Det kan finnas reserestriktioner för Kalifornien med anledning av covid-19.

Golfhotell i Koreatown

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Populära Golfhotell i Koreatown

Shelter Hotel Los Angeles
3 out of 5
457 S Mariposa Ave, Los Angeles, CA
Priset är 1 788 kr per natt
3.8/5Good! (1,000 recensioner)
Missvisande bilder

"+ service + relativt nära - stinker sur blöt matta - dyr parkering - ventilation i rum låter högt, ej justerbar - ingen utsikt oavsett läge - dålig stråle från dusch - dåligt skick på rum o hiss"…"

Recension från 25 sep. 2017

Shelter Hotel Los Angeles
Hittar du inte det du letar efter?
Vi har fler Golfhotell. Hitta rätt för för dig.
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Golfhotell i Koreatown

Funderar du på att åka på golfresa? Då kan vi rekommendera att bo på ett golfhotell i Koreatown! Ta med vännerna, familjen eller din partner på en rolig semester och fyll dagarna med att spela golf på fina golfbanor.


När du bokar golfhotell i Koreatown får du inte bara spela golf på riktigt bra golfbanor, utan du får även njuta av vackra omgivningar, bekvämt boende och bra service. Ett hotell med golfbana i Koreatown ger dig helt enkelt en speciell semester där du kan vila upp dig och ha riktigt roligt!


Om du vill kombinera din golfresa med sol och bad kan de flesta golfhotell i Los Angeles erbjuda närhet till badplatser och stränder. Du kan oftast även boka tider för dina golfrundor så att du vet på förhand hur du ska planera dagarna på semestern. Om du eller någon du reser med behöver lära sig mer golfteknik finns det oftast kurser på det flesta golfhotell.


Vanliga frågor och svar

Letar du efter ett golfhotell i Koreatown?
Boka en golfweekend med Expedia och dra nytta av allt som våra golfhotell kan erbjuda. Resenärer rekommenderar särskilt restaurangerna i Koreatown. Upplev underhållningen och kaféerna under semestern.
Vilket är det bästa golfhotellet i Koreatown?
Shelter Hotel Los Angeles är ett populärt hotell med utomhuspool, fax, conciergetjänster och business-service dygnet runt. Hotellet erbjuder dessutom bagageförvaring och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.
Hur många golfhotell finns det i Koreatown?
Expedia kan erbjuda 1 hotell i Koreatown som är klassat som golfhotell.
Vad finns det att se och göra när man är på golfsemester i Koreatown?
Ett av de populäraste besöksmålen i staden är Wiltern Theatre. I området hittar du även Microsoft Theater och L.A. Live.
Hur är golfhotellen i Koreatown?
Golfhotellen i Koreatown tillhandahåller både boende och praktisk åtkomst till golfbanan. På Expedia kan du hitta ett brett utbud av golfhotell som antingen har en golfbana med minst 9 hål eller ligger bredvid en eller flera 18-hålsbanor. Golfhotellen erbjuder gott om tjänster och bekvämligheter, exempelvis golfklubbor, lektioner samt praktisk transport till golfbanan.

Fler resealternativ