Trendiga hotell nära Kungsholmen

Se alla 98 hotell i Kungsholmen
Connect Hotel City
Connect Hotel City

Alstromergatan 41, Stockholm 12247

3.0 av 5.0
3,9 av 5 (1 497 recensioner)

Detta hotell med miljövänlig profil i Kungsholmen ligger mindre än 3 km från Vasaparken, Stadshuset och Kungliga operan. …

999 SEK
Clarion Hotel Amaranten
Clarion Hotel Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Stockholm 104 30

3.5 av 5.0
3,5 av 5 (694 recensioner)

Detta hotell i Kungsholmen ligger 15 minuters promenad från Stockholm Waterfront Congress Centre och Stadshuset. Kungliga …

1.580 SEK
Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm 111 64

4.0 av 5.0
4,6 av 5 (4 263 recensioner)

Detta hotell med miljövänlig profil i Norrmalm ligger tio minuters promenad från Stockholm Waterfront Congress Centre och …

1.526 SEK
Best Western Plus Time Hotel
Best Western Plus Time Hotel

Vanadisvägen 12, Stockholm 113 46

4.0 av 5.0
4,3 av 5 (2 370 recensioner)

Detta moderna hotell ligger i ett lugnt bostadsområde, nära Stockholms stadsbibliotek, Gustav Vasa kyrka och Odenplan.

1.155 SEK
Grand Hôtel Stockholm
Grand Hôtel Stockholm

Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm 103 27

5.0 av 5.0
4,7 av 5 (928 recensioner)

Detta hotell i lyxstil i Norrmalm ligger tio minuters promenad från Nationalmuseum, Kungliga operan och Stockholms …

3.330 SEK
Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm
Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm

9 Nybrokajen, Stockholm 103 27

4.5 av 5.0
4,1 av 5 (1 474 recensioner)

Det här hotellet i stadens centrum, byggt år 1912, är beläget i hjärtat av Stockholms teaterdistrikt, nära de bästa …

1.796 SEK
Hotel Micro
Hotel Micro

Tegnerlunden 8, Stockholm 11359

2.0 av 5.0
3,8 av 5 (870 recensioner)

Detta hotell i Norrmalm ligger mindre än 2 km från Strindbergmuseet, Kungliga operan och Stockholms medeltidsmuseum. …

495 SEK
Vanadis Hotell & Bad
Vanadis Hotell & Bad

Sveavägen 142, Stockholm 113 46

2.0 av 5.0
2,8 av 5 (1 091 recensioner)

Detta hotell ligger i Vasastan, en kvarts promenad från Bellevueparken, Odenplan och Gustav Vasa kyrka. Observatoriemuseet …

596 SEK
Colonial Hotel
Colonial Hotel

Vastmannagatan 13, Stockholm 111 24

2.0 av 5.0
2,8 av 5 (969 recensioner)

Detta hotell i Norrmalm ligger mindre än 2 km från Strindbergmuseet, Stadshuset och Kungliga operan. Stockholms …

713 SEK
M/S Birger Jarl Hostel & Hotel
M/S Birger Jarl Hostel & Hotel

Stadsgårdskajen 156, Stockholm 11645

2.0 av 5.0
3,1 av 5 (567 recensioner)

Detta vandrarhem i Södermalm ligger mindre än 2 km från Katarina kyrka, Fotografiska museet och Stockholms slott. Stockholm …

599 SEK
Dölj innehåll

Begränsa din sökning

Reseguide: Hotell nära Kungsholmen i Stockholm

Hotell Kungsholmen: Kungsholmen är en av Stockholms mest populära stadsdelar, belägen alldeles intill Stockholm City och på andra sidan vattnet från Stockholms centralstation. Här hittar man gott om billiga boenden i form av praktiska vandrarhem, hostels och hotell. Kungsholmen är ett populärt bostadsområde med gott om restauranger och barer runt Fridhemsplan och utmed charmiga Hantverkargatan.

Boka ett billigt hotell på Kungsholmen

Kungsholmen tillhör Stockholms innerstad och ligger bara en kort promenad från Stockholm C. Med betydligt lägre priser än i city kan man här boka prisvärda hotell och boenden till vettiga priser utan att göra avkall på läge. Kungsholmen har sina mysiga områden och känns mer som ett genuint Stockholmsområde än andra mer fashionabla stadsdelar.

Praktiska Kungsholmen

Kungsholmen har utmärkta kollektivtrafikförbindelser som gör att man enkelt rör sig runt hela Stockholm. Med blåa och gröna tunnelbanelinjen tar man sig till T-Centralen på ett par minuter och vidare till huvudstadens alla förorter. Från Fridhemsplan har man dessutom en rad bussar som snabbt tar en ned till Södermalm och upp mot Vasastan. På sommaren har man några av Stockholms bästa badplatser inom promenad- och cykelavstånd, tvärs över vattnet på Långholmen och Reimersholme, och härliga Rålambshovsparken är aldrig långt bort om du väljer att boka ditt hotell på Kungsholmen.

Restauranger och barer

I samband med att många nya restauranger har dykt upp på Kungsholmen de senaste åren har lokalinvånarna lockats hit i ännu större skala än tidigare; från evigt populära AG vid Kungsholms strand till Restaurang Rosmarin nere vid Norr Mälarstrand är Kungsholmen numera väletablerad på Stockholms restaurangkarta. Längre ned på Norr Mälarstrand har charmiga och originella Trattorian gjort sig en plats nere vid vattnet på senare år och är väl värd ett besök. Längre västerut, över vattnet från Fredhäll, på Lilla Essingen, har Lux dag för dag etablerat sig som en av Stockholms bättre och mer prisvärda restauranger. Samtidigt hittar man lilla charmiga Gro på Sankt Eriksgatan alldeles över vattnet från Kungsholms strand med sina enkla och dekonstruerade rätter till vettiga priser. Vill man hitta på något annorlunda med kompisarna så ligger populära Boulebar vid Rålambshovsparken; här kan man roa sig med några partier boule ackompanjerade av en bit mat och en god IPA. På Scheelegatan hittar man framåt kvällen en handfull barer att avnjuta en cocktail eller ett glas vin på; utmärkta Terrenos vinotek är perfekt för ett glas rött eller en vinsmakningskväll och Lokal serverar goda drinkar i en mysig och välkomnande atmosfär.

Kulturupplevelser nära Kungsholmen

Närheten till Gamla stans restauranger, sevärdheter, butiker och kulturutbud är en av de stora fördelarna med att boka sitt hotell på Kungsholmen, men det finns även en rad teatrar och kulturinstitutioner på gångavstånd: Scalateatern, Oscarsteatern, Strindbergs Intima Teater och Kulturhuset – som huserar Stadsteatern – kan alla nås till fots härifrån.

Hotellbokning: Kungsholmen

Sök efter hotell som passar dig i Kungsholmen; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt hotell i Kungsholmen med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Kungsholmen som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga hotell i Kungsholmen när du planerar att resa.

På Expedia kan du även boka flyg till Kungsholmen. Du kan också boka hyrbil i Kungsholmen. Gör det lätt för dig och boka flyg och bil samtidigt - på Expedia.

false