Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

Sök bland 321.000 hotell och 400 flygbolag i hela världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.


Semester i Kyoto

Upplev en traditionell teceremoni, mata vilda apor och utforska världsarvslistade tempel och helgdeomar i denna historiska Japanska stad.

Kyoto, på den japanska ön Honshu, har varit ett nav för religiös verksamhet och politisk makt sedan 800-talet. Staden var en gång Japans huvudstad och många av templen och palatsen som byggdes under denna period finns kvar i dag. Åk på en resa till Kyoto och ta ett steg in i Japans historia på en upptäcksfärd kring stadens många värdarvslistade platser, som till exempel Kiyomizu-templet. Kyoto är också berömt för dess anlagda trädgårdar, vars formgivning i många fall går flera hundra år tillbaka.

Stadens rika kulturhistoria kan vara överväldigande och i bland är det svårt att veta var man ska börja. Följ Tetsugaku-no-michi (filosofleden) för att få en uppfattning om några av Kyotos historiska sevärdheter, som till exempel Eikando-templet. Leden går förbi tre viktiga tempel samt flera mindre tempel och helgedomar. På vägen passar du också shoppingområden och restauranger där du kan pröva kaiseki, en traditionell japansk middag med flera rätter. På sommaren pryds leden av blommande körsbärsträd och på hösten av lönnträdens illröda blad.

Centrala Kyoto bjuder på en kombination av moderna och traditionella nöjen. Åk upp till toppen av Kyoto Tower för en panoramautsikt över staden från 100 meters höjd. Utforska Nishiki-marknaden, som lockar med restauranger, färska råvaror och gatumat. Se jättesalamandrar och lokala flodfiskar på Kyoto Aquarium.

Resor till Kyoto kan förgyllas med ett besök på någon av alla de festivaler hålls i staden. Smaka på maten som förs till Kyoto från Japans alla hörn i kejsarens ära. Se traditionella hantverkare i arbete, ta en lektion i saké-bryggning och upplev japansk kultur när den är som bäst.

De som gillar japansk litteratur kommer uppskatta Det kejserliga huset Katsura (Katsura Rikyū) som byggdes på 1600-talet inspirerat av miljöerna i 1000-talsromanen Berättelsen om Genji.

Turism spelar en stor roll i Kyotos ekonomi och staden bjuder på unika attraktioner som möjligheten att utfodra vilda snöapor för hand i Arashiyama Moneky Park. Kyoto har en välkomnande atmosfär, otroligt vacker natur och lager på lager av spännande historia.


Reseguide för Kyoto


Populära hotellerbjudanden i Kyoto

Se alla 1 075 hotell i Kyoto
883 kr
Sakura Terrace The Gallery

Sakura Terrace The Gallery

39 Higashikujo Kamitonoda cho, Kyoto
4,6
av 5, från 733 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Minami-ku ligger 15 minuters promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

549 kr
APA Hotel Kyotoeki-Horikawadori

APA Hotel Kyotoeki-Horikawadori

1 Aburanokoji-cho, Shiokoji-nishi,, Kyoto
3,3
av 5, från 406 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell ligger i Shimogyo, tio minuters promenad från Honkanji Temple, Kyoto-tornet och Nishihonganji-templet. Kyoto Aquarium och Umekoji Park ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

1,236 kr
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

1 Taimatsu-cho, Shiokoji-sagaru, Kyoto
4,2
av 5, från 612 recensioner
4.0 av 5.0

Detta familjevänliga hotell i centrala Kyoto ligger en kvarts promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

799 kr
Hotel MyStays Kyoto-Shijo

Hotel MyStays Kyoto-Shijo

52 Kasaboko-cho, Aburakoji Higashi Iru, Kyoto
4,1
av 5, från 454 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Centrala Kyoto ligger mindre än 2 km från Kyoto Art Center, Nijo-slottet och Higashi Honganji-templet. Det kejserliga palatset i Kyoto och Ookini Zaidan ligger också 3 km härifrån.

Hiiragiya Ryokan

Hiiragiya Ryokan

Nakahakusancho, Kyoto
5,0
av 5, från 2 recensioner
3.0 av 5.0

Detta ryokan i lyxstil i Centrala Kyoto ligger 2 km från Honnoji Temple, Nijo-slottet och Det kejserliga palatset i Kyoto. Ookini Zaidan och Heian-helgedomen ligger också 2 km härifrån.

303 kr
Centurion CABIN & SPA KYOTO

Centurion CABIN & SPA KYOTO

68-2, Tachiuri Nishimachi, Shimogyo-ku, Kyoto
3,9
av 5, från 276 recensioner
2.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Kyoto ligger mindre än 2 km från Kyoto Art Center, Nijo-slottet och Ookini Zaidan. Higashi Honganji-templet och Kyoto-tornet ligger också 2 km härifrån.

1,563 kr
Kyoto Granbell Hotel

Kyoto Granbell Hotel

27 Yamatocho, Higashiyama-ku, Kyoto
4,9
av 5, från 8 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Gion ligger mindre än 2 km från Kenninji-templet, Kiyomizu-templet och Ookini Zaidan. Sanjusangendo-templet och Heian-helgedomen ligger också 3 km härifrån.

607 kr
APA Hotel Kyoto-Ekimae

APA Hotel Kyoto-Ekimae

806, Minami Fudodocho, Shiokoji-sagaru, Kyoto
3,4
av 5, från 153 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Shimogyo ligger 15 minuters promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.