Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Semester i Kyoto

Upplev en traditionell teceremoni, mata vilda apor och utforska världsarvslistade tempel och helgdeomar i denna historiska Japanska stad.

Kyoto, på den japanska ön Honshu, har varit ett nav för religiös verksamhet och politisk makt sedan 800-talet. Staden var en gång Japans huvudstad och många av templen och palatsen som byggdes under denna period finns kvar i dag. Åk på en resa till Kyoto och ta ett steg in i Japans historia på en upptäcksfärd kring stadens många värdarvslistade platser, som till exempel Kiyomizu-templet. Kyoto är också berömt för dess anlagda trädgårdar, vars formgivning i många fall går flera hundra år tillbaka.

Stadens rika kulturhistoria kan vara överväldigande och i bland är det svårt att veta var man ska börja. Följ Tetsugaku-no-michi (filosofleden) för att få en uppfattning om några av Kyotos historiska sevärdheter, som till exempel Eikando-templet. Leden går förbi tre viktiga tempel samt flera mindre tempel och helgedomar. På vägen passar du också shoppingområden och restauranger där du kan pröva kaiseki, en traditionell japansk middag med flera rätter. På sommaren pryds leden av blommande körsbärsträd och på hösten av lönnträdens illröda blad.

Centrala Kyoto bjuder på en kombination av moderna och traditionella nöjen. Åk upp till toppen av Kyoto Tower för en panoramautsikt över staden från 100 meters höjd. Utforska Nishiki-marknaden, som lockar med restauranger, färska råvaror och gatumat. Se jättesalamandrar och lokala flodfiskar på Kyoto Aquarium.

Resor till Kyoto kan förgyllas med ett besök på någon av alla de festivaler hålls i staden. Smaka på maten som förs till Kyoto från Japans alla hörn i kejsarens ära. Se traditionella hantverkare i arbete, ta en lektion i saké-bryggning och upplev japansk kultur när den är som bäst.

De som gillar japansk litteratur kommer uppskatta Det kejserliga huset Katsura (Katsura Rikyū) som byggdes på 1600-talet inspirerat av miljöerna i 1000-talsromanen Berättelsen om Genji.

Turism spelar en stor roll i Kyotos ekonomi och staden bjuder på unika attraktioner som möjligheten att utfodra vilda snöapor för hand i Arashiyama Moneky Park. Kyoto har en välkomnande atmosfär, otroligt vacker natur och lager på lager av spännande historia.

Boende i Kyoto

Kyoto är en populär destination för resenärer och här finns mängder av hotell. Det är busenkelt att boka på Expedias webbsida.

Resenärer med en känsla för det goda livet kommer förmodligen passa in i Hiiragiya Ryokan, som ligger på Nakahakusancho, och Ryokan Yoshida-sanso, på 59-1 Yoshida Shimo-ooji-cho, Sakyo-ku. Om du annars letar efter ett mer förmånligt alternativ kan det vara värt att ta en titt på Oyama Guest House Kyoto och Station Ryokan Sparkling Dolphins Kyoto. Du hittar Oyama Guest House Kyoto på 31-7 Miyanogo-cho, och Station Ryokan Sparkling Dolphins Kyoto ligger på 56 Kamigoryo-cho, Higashikujo.

Är du på besök över natten och endast har tid för en snabb rundtur av huvudattraktionerna kan det passa bra att övernatta på Ishibekoji Ryugin eller Gion Hatanaka, som båda ligger på gångavstånd från Kiyomizu-templet.


Reseguide för Kyoto


Populära hotellerbjudanden i Kyoto

Se alla 1 379 hotell i Kyoto
2,845 kr
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

1 Taimatsu-cho, Shiokoji-sagaru, Kyoto
4,3
av 5, från 1 720 recensioner
4.0 av 5.0

Detta familjevänliga hotell i centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Nishihonganji-templet och Kyoto-tornet. Higashi Honganji-templet och Toji-templet ligger också 2 km härifrån.

2,657 kr
Mitsui Garden Hotel Kyoto Shinmachi Bettei

Mitsui Garden Hotel Kyoto Shinmachi Bettei

361 Rokkaku-cho, Rokkaku-sagaru, Kyoto
4,4
av 5, från 566 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Kyoto ligger 15 minuters promenad från Shiori-an och Nijo-slottet. Det kejserliga palatset i Kyoto och Higashi Honganji-templet ligger också 3 km härifrån.

1,819 kr
Sakura Terrace The Gallery

Sakura Terrace The Gallery

39 Higashikujo Kamitonoda cho, Kyoto
4,6
av 5, från 2 504 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Kyoto ligger en kvarts promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

ibis Styles Kyoto Station

ibis Styles Kyoto Station

47 Higashikujo Kamitonoda-cho, Kyoto
4,2
av 5, från 901 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Kyoto ligger en kvarts promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

2,574 kr
Kyoto Century Hotel

Kyoto Century Hotel

680 Higashi Shiokoji-cho, Shimogyo-ku, Kyoto
4,4
av 5, från 1 267 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Sanjusangendo-templet och Toji-templet ligger också 3 km härifrån.

1,523 kr
Sakura Terrace

Sakura Terrace

1-1 Karasuma-cho, Higashi-kujo, Kyoto
4,4
av 5, från 1 745 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Kyoto ligger mindre än 2 km från Tō-ji, Kyoto-tornet och Higashi Honganji-templet. Toji-templet och Sanjusangendo-templet ligger också 2 km härifrån.

2,994 kr
Hotel Kanra Kyoto

Hotel Kanra Kyoto

190 Kitamachi, Karasuma-dori, Kyoto
4,7
av 5, från 271 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Higashi Honganji-templet och Kyoto-tornet. Kiyomizu-templet och Nijo-slottet ligger också 3 km härifrån.

1,587 kr
Almont Hotel Kyoto

Almont Hotel Kyoto

26-1 Nishiiwamotocho, Higashikujo, Kyoto
4,5
av 5, från 1 249 recensioner
3.5 av 5.0

Almont Hotel Kyoto är ett hotell med utmärkt läge i en förort, mindre än 2 km från Kyoto National Museum, Kyoto-tornet och Sanjusangendo-templet. Higashi Honganji-templet och Toji-templet ligger också 3 km härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.