Anpassade till din -sökning:

HBTQ-vänliga hotell i London, Storbritannien

Hotell London
London

London: de mest populära HBTQ-vänliga hotellen

St. James' Court, A Taj Hotel, London – hotell i London
Rating: 4.0 Stars
1 943 kr

St. James' Court, A Taj Hotel, London

54 Buckingham Gate, London - Karta
 
 
"Fint hotell nära Buckingham palace"
Personal som öppnade dörren när man skulle in o ut. Alla vänliga o hjälpsamma.
Resenär från Donsö
Buckingham Palace, Westminster Cathedral och Big Ben är några bland de många populära sevärdheter som ligger 0,5 km från …Mer
Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences – hotell i London
Rating: 5.0 Stars

Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences

51 Buckingham Gate, London - Karta
 
 
"Lyxigt och trevligt hotell med fantastisk personal"
Lyxigt hotell med personal som verkligen får en att känna sig välkommen. Reception, concierge och butler får det allra högsta betyget, i frukostmatsalen var det dock lite för "posh" för oss. Men, annars har jag verkligen svårt att hitta något att anmärka på....
Resenär från Gävle
Detta 5-stjärniga hotell i ett townhouse i London ligger inom gångavstånd från Buckingham Palace, Westminster Cathedral och …Mer

HBTQ-vänligt hotell - Se alla 2 hotell i London

Sök bland 2 hotell i London


  Varför boka med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Fler än 321 000 hotell i hela världen
  • Expedia tar inte ut någon avbokningsavgift
  • 11+ miljoner gästrecensioner

  Reseguide: HBTQ-vänligt hotell i London

  HBTQ-vänligt hotell i London

  Söker du efter ett hotell som med regnbågsflaggan i topp tar emot dig med öppen famn? Med Expedia kan du välja mellan 2 HBTQ-vänliga hotell i London där det är välkomnat att öppet visa sin sexuella läggning. Här är det aldrig konstigt att checka in två personer av samma kön.

  På ett gayvänligt hotell i Storbritannien behandlas alla lika, oavsett vem du håller kär. Här sätter man stort värde på mänskliga rättigheter och du är garanterad en trygg och välkomnande atmosfär. Vissa HBTQ-vänliga hotell i London erbjuder information om evenemang och aktiviteter som kan vara av intresse för HBTQ-personer. Här finns det även möjlighet att träffa andra HBTQ-personer från hela världen.

  Av kulturella skäl är det inte alltid självklart att man öppet får visa sin sexuella läggning. Genom att boka ett HBTQ-vänligt hotell i London via Expedia är du garanterad trygghet där du bor och ett bra bemötande under din vistelse.

  Sök efter HBTQ-vänligt hotell i London som passar dig; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt HBTQ-vänligt hotell i London med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i London som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga HBTQ-vänligt hotell i London när du planerar att resa.
  Dölj
  Kunder ger Expedia betyget
  Drivs av feefo
  92% har rekommenderat
  4.5
  Från 68 143 omdömen