Anpassade till din -sökning:

HBTQ-vänliga hotell i London, Storbritannien

Hotell London
London

London: de mest populära HBTQ-vänliga hotellen

ME London – hotell i London
Rating: 5.0 Stars

ME London

336-337 The Strand, London - Karta
 
 
"Fint, fräscht och modernt hotell, bra läge"
Bra läge med gångavstånd till allt i stan, trevligt att lätt kunna gå till shopping och restauranger bland annat i Covent Garden - och även till Themsen. Modernt hotell, rymliga fina rum. Roliga belysningsfunktioner i olika färger. Mycket och hjälpsam personal. Mycket fin frukost, med mycket att välja på och trevlig frukostrestaurang. Läcker roof-top bar högst upp, måste vara fantastisk sommartid när man kan sitta ute.
Resenär från Stockholm
Detta hotell i lyxstil i Soho ligger tio minuters promenad från King's College London, Covent Garden och Royal Opera House …Mer

HBTQ-vänligt hotell - Se alla 1 hotell i London

Sök bland 1 hotell i London


  Varför boka med Expedia?

  • Expedias prisgaranti
  • Fler än 282 000 hotell i hela världen
  • prisgaranti
  • 11+ miljoner gästrecensioner

  Reseguide: HBTQ-vänligt hotell i London

  HBTQ-vänligt hotell i London

  Söker du efter ett hotell som med regnbågsflaggan i topp tar emot dig med öppen famn? Med Expedia kan du välja mellan 1 HBTQ-vänliga hotell i London där det är välkomnat att öppet visa sin sexuella läggning. Här är det aldrig konstigt att checka in två personer av samma kön.

  På ett gayvänligt hotell i Storbritannien behandlas alla lika, oavsett vem du håller kär. Här sätter man stort värde på mänskliga rättigheter och du är garanterad en trygg och välkomnande atmosfär. Vissa HBTQ-vänliga hotell i London erbjuder information om evenemang och aktiviteter som kan vara av intresse för HBTQ-personer. Här finns det även möjlighet att träffa andra HBTQ-personer från hela världen.

  Av kulturella skäl är det inte alltid självklart att man öppet får visa sin sexuella läggning. Genom att boka ett HBTQ-vänligt hotell i London via Expedia är du garanterad trygghet där du bor och ett bra bemötande under din vistelse.

  Sök efter HBTQ-vänligt hotell i London som passar dig; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt HBTQ-vänligt hotell i London med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i London som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga HBTQ-vänligt hotell i London när du planerar att resa.
  Dölj
  Kunder ger Expedia betyget
  Drivs av feefo
  92% har rekommenderat
  4.5
  Från 68 143 omdömen