Baseras på 1 136 verifierade recensioner

4,5 av 5
96% rekommenderar det här hotellet
4,6 Städning
4,4 Service och personal
4,5 Rummets bekvämlighet
4,5 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
4 av 5
av en verifierad resenär

Vistelse i Lund

Inskickad 12 mars 2020 på Hotels
Stort rum med allt nödvändigt i köket. Bekväma sängar och bra läge i Lund. Parkering i anslutning till Forenom och ett litet gym som man kunde nyttja helt själv! Hjälpsam personal!
Kommentar från Hotellmanagement
16 mars 2020 av Forenom Lund, Hotellmanagement
Tack för dina fina ord!
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 11 mars 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
16 mars 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Thanks for your review Hope to see you soon again Best regards Forenom Lund
5 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 23 feb. 2020
Hotellet ligger centralt, stor men lite dyr P-plats nära ingången, Stora och välstädade rum, Enkel frukost ingår.
Kommentar från Hotellmanagement
26 feb. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Tack så mycket för din recension, låter som allt har varit på topp Angående parkering så är det en allmän parkering som vi tyvärr inte kan påverka priset på, men v i ska såklart hålla ögonen öppna för billigare alternativ. Vi hoppas att få träffa er snart igen. Vänliga hälsningar Forenom Lund
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 16 feb. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
18 feb. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Tack för er recension och välkomna tillbaka Vänliga hälsningar Forenom Lund
5 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 12 feb. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
14 feb. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Thank you for you 10 out of 10 review :) Hope to see you soon again Best regards Forenom Lund
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 9 feb. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
9 feb. 2020 av Clara, Hotellmanagement
Thank you for your review, we hope you enjoyed your stay!
5 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 1 feb. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
3 feb. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Hi Eva Thanks for the review! We are happy to see that your stay was great!! We hope to see you soon again Best Regards Forenom Lund
5 av 5
av en verifierad resenär

Bra läge

Inskickad 28 jan. 2020 på Hotels
Allt var bra, trevlig personal. Rummet och frukost var också bra.Läget på hotellet likaså.
Kommentar från Hotellmanagement
30 jan. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Hej Siv! Tack för din recension, härligt att att blev klockrent med både läge, frukost, rum och personal. Det ska vi föra vidare, och vi hoppas på ett återseende Vänliga hälsingar Forenom Lund
3 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 24 jan. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
27 jan. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Hej Mattias tack för ditt omdöme, synd att vi inte lyckade nå hela vägen, hör av dig om du vill dela med dig vad som inte mötte dina förväntningar Vänliga hälsingar Forenom Lund
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 24 jan. 2020 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
27 jan. 2020 av Alejandra, Hotellmanagement
Hi Jerry Thanks for your review. Hope to see you soon again. Best Regards Forenom Lund