Baseras på 247 verifierade recensioner

4,3 av 5
88% rekommenderar det här hotellet
4,4 Städning
4,3 Service och personal
4,2 Rummets bekvämlighet
4,2 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
5 av 5
av Johan från Helsingborg

Prisvärt hotell för den som vill ha lugn och ro

Inskickad 26 aug. 2016 på Hotels
Detta är mitt favorithotell i Lviv och har bott här vid 3 olika tillfällen och alltid lika nöjd! Bra service, trevlig och hjälpsam personal, fantastiska rum (om man väljer "Premier room" - som är nyrenoverade), ligger inte "mitt i smeten" utan nära parker och lugna gator, men med perfekt och lagom gångavstånd till centrum. Även mycket uppskattat är balkongen/terrassen där man kan sitta och koppla av med en kopp kaffe, en bit mat eller som till min hustrus glädje - ta en cigarett utan att behöva gå ut på gatan eller stå i en glasbur. Perfekt för singlar, par eller business/konferens, kanske inte idealt för barnfamiljer då jag ej sett några där. Frukosten består av en mycket bra och generös buffé. Dnister rekommenderas varmt!
Kommentar från Hotellmanagement
13 sep. 2016 av General Manager, Hotellmanagement
Dear Guest! Your appreciation is very important for us – thank you a lot for a review! We truly hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Looking forward to welcome you again at Premier Hotel Dnister!
4 av 5
av Payam

Inskickad 29 juli 2016 på Hotels
Bra hotell
Kommentar från Hotellmanagement
25 aug. 2016 av General Manager, Hotellmanagement
Dear Guest! Your appreciation is very important for us – thank you a lot for review! Looking forward to welcome you again at Premier Hotel Dnister!
5 av 5
av Radwan

Lviv

Inskickad 26 juli 2016 på Hotels
very good hotel and service . good location
Kommentar från Hotellmanagement
25 aug. 2016 av General Manager, Hotellmanagement
Dear Guest! Your appreciation is very important for us – thank you a lot for review! Looking forward to welcome you again at Premier Hotel Dnister!
4 av 5
av Lioudmila

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 18 juni 2016 på Hotels
5 av 5
Rekommenderas
för alla
av en verifierad resenär från Falköping

Mycket bra hotell centralt i Lviv

Inskickad 17 jan. 2016
Fördelar: Centralt, prisvärt och goda faciliteter
Plats: Centralt i Lviv. Nära till shopping, sevärdheter och utmärkt utsikt över Frankoparken.
Mycket bra service och mycket prisvärt. God service från personalen.
4 av 5
Rekommenderas
för alla
av en verifierad resenär

utmärkt hotell

Inskickad 19 okt. 2015
Nackdelar: kanske någon förbättring när vi skulle ta ut våra bordingpass på datorn i lobbyn
allt fungerade mycket bra, hjälpsam personal både i lobby och restaurang. ett bra utgångsläge för besök i staden nära d en fina parken mycket hjälpsamma människor som hjälpte oss tillrätta på stan. Kanske vi väntat oss lite fler engelsk talande på stan men kroppsspråk och och några ryska glosor klarade vi också den biten
3 av 5
av Bozena från Malmö

Bra läge

Inskickad 16 aug. 2015 på Hotels
Bra läge, trevlig och hjälpsam personal men med tanke på att hotellet klassas som 4 stjärnigt är det mycket kvar att önska. Rummet var slitet, gamla äckliga heltäckningsmattor och en jätte maskin som väsnades (aircondition). Stor frukostbuffe som var ok.
3 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 26 sep. 2014 på Hotels
Omgivningen kring hotellet gammalt och slitet. Inredningen i restaurangen fruktansvärd. Kvalitet på frukosten ok men inte mer.
4 av 5
av en verifierad resenär

Bra service

Inskickad 26 juli 2014 på Hotels
Servicen var mycket bra på hotellet de svarade på de frågor som jag hade och de var väldigt serviceminded i receptionen.
5 av 5
av radwan m från bra

Bra läge

Inskickad 13 feb. 2014 på Hotels
Det är jätte bra hotell. frukost var fantastiskt. läge är bra. Bra service