Resor till Marshallöarna

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Marshallöarna

VIP privat stugauthyrning
VIP privat stugauthyrning
Majuro, MH
VIP privat stugauthyrning
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Marshallöarna just nu?
Läs våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att resa till Marshallöarna. Här har vi samlat information om reserestriktioner, karantänpolicyer och mer.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Marshallöarna?
Våra paket kostar från och är ett smart alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Du väljer själv hotell, flyg och mycket mer för att skapa en personanpassad semester.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Marshallöarna?
Du kan spara oväntat mycket om du slår ihop bokningarna av hotell, flyg och hyrbil i ett semesterpaket till Marshallöarna. Låga priser kan ibland innebära sämre valmöjligheter, men lyckligtvis är det inte så med Expedia. Vi kan erbjuda alternativ från fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn, så du hittar alltid mycket att välja och vraka bland. Hade du velat spara ännu mer? Lägg till ett par roliga aktiviteter i paketet, så kan du få ännu större rabatt. Resor handlar ju om så mycket mer än att bara komma fram till slutdestinationen.
Vilka är de bästa hotellen på Marshallöarna?
När du reser till Majuro är det svårt att finna bättre boendealternativ än VIP Private Cabin Rental och Marshall Islands Resort Hotel. På dessa inbjudande hotell är du på rätt plats för att utforska den spännande staden.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Marshallöarna?
Det finns inte en bra eller dålig tid att resa till Marshallöarna. Om du letar efter en prisvärd resa bör du boka in din resa i , medan priserna är som högst i . Marshallöarna är ett populärt resmål i , så om du vill undvika folkmassorna ska du resa hit i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Marshallöarna?
Det är inte lätt att välja rätt tid för att boka ett flyg, men normalt är det bäst att vara ute i god tid. Många resenärer väljer att boka upp till 12 månader innan resan, men ibland är det möjligt att få tag i riktigt billiga biljetter även i sista minuten.
Vad ingår i en paketresa till Marshallöarna från Expedia?
Du kan välja mellan en kombination av flyg, hyrbil och hotell. Efter att du har bokat kan du även lägga till roliga saker som upplevelser och aktiviteter. Vill du kunna välja kabinklass? Det löser vi också. När det gäller att planera det perfekta resepaketet till Marshallöarna är valet helt ditt.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Marshallöarna?
Våra priser är redan låga, men du kan spara ännu mer när du bokar flyg, boende och hyrbil tillsammans. Med en paketresa från Expedia får du tydliga prissättningar och många alternativ att välja mellan.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Marshallöarna på Expedia?
Absolut. Expedia har tillgång till över 500 flygbolag runtom i världen, så det kan du definitivt göra. Välj bara det flygbolag du önskar och sätt ihop ett paket till Marshallöarna som passar dig.

Populära sevärdheter att besöka