Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.

Sök bland 321 000 hotell runtom i världen.


Populära All inclusive-hotell i New York

Se alla 1 206 hotell i New York
Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

147 W 43rd St, New York
4.0 av 5.0
4,8 av 5 (402 recensioner)
Underbart hotell, nära till allt. Casablanca erbjuder en erfarenhet utöver det vanliga. Personalen är vänlig och alltid hjälpsam med vad än är du behöver hjälp med. Frukosten har allt du behöver för att starta din dag. Vin, ost, bär/frukt och kex mellan 17-20 till tonerna av live pianomusik och Casablanca filmen rullar på tv gör ...
  6 aug 2016

1,844 kr

1,844 kr
Staybridge Suites Times Square

Staybridge Suites Times Square

340 W 40 Street, New York
3.5 av 5.0
4,4 av 5 (2 321 recensioner)
Good hotel for good NY priceWe arrived very late at night after a long travel from Europe just to find out the hotel was overbooked (even though we had already paid). We were sent to another hotel for the night (which they booked and paid for) which was extremely inconvenient since we were exhausted. BUT Staybridgde upgraded ...
  8 sep 2017

1,701 kr

1,701 kr
Karta

Senast bokade hotellen i New York

Hotel Newton
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 3 minuter sedan
Salisbury Hotel
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 3 minuter sedan
DoubleTree by Hilton Metropolitan - New York City
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 4 minuter sedan
Soho Grand Hotel
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 5 minuter sedan
Flatiron Hotel
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 6 minuter sedan
Gild Hall, A Thompson Hotel
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 6 minuter sedan
The Roosevelt Hotel, New York City
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 6 minuter sedan

Reseguide: All inclusive-hotell i New York

All inclusive-hotell New York: Är du ute efter ett hotell i New York, och vill du göra semestern i USA lite extra bekymmersfri? Du kanske funderar på att boka ett all inclusive-hotell i New York, och med alla aktiviteter som den här storstaden har att erbjuda är det inte konstigt att man kanske vill slippa tänka på allt det praktiska, som man ju kan göra med en all inclusive-vistelse.

All inclusive-hotell i New York

Eftersom New York är en storstad, så finns det inte direkt några all inclusive-hotell i New York. Dessa hittar man oftare på semesterorter där man inte har mycket annat att tillgå än turistanpassade barer och restauranger. Istället för all inclusive i New York kanske du kan satsa på ett hotell med hel- eller halvpension, eller bara boka frukost på hotellet. Ett hotell med allt inkluderat i New York kan förta lite av nöjet med att besöka storstaden, som ju är berömd för sin matkultur.

New Yorks gastronomiska värld

Skippa all inclusive-hotell i New York och gå istället på upptäcktsfärd bland de gastronomiska destinationerna i storstaden. I den här multikulturella staden kan du äta dig runt hela jordklotet inom stadens gränser. Du får inte lämna New York utan att ha smakat dess berömda hot dogs, pastramiamackor, pizza och bagels, och du som gillar sött har även New York cheese cake, black-and-white cookies och glassen spumoni på måste-smaka-listan. Missa inte maten som är en lika klassisk New York-symbol som frihetsgudinnan, de gula taxibilarna och skyskraporna.