Början av huvudsektionen

Nyhavn - Amalienborg

Shopping, Restauranger och Museer

Utforska det promenadvänliga resmålet Nyhavn - Amalienborg: prisbelönta restauranger, cykelleder, och populära sevärdheter som Nyhavn och Slottet Amalienborg.

Hur tar jag mig till Nyhavn - Amalienborg?

Utforska det promenadvänliga resmålet Nyhavn - Amalienborg: prisbelönta restauranger, cykelleder, och populära sevärdheter som Nyhavn och Slottet Amalienborg.

Saker att göra i Nyhavn - Amalienborg

Rundetårn är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Köpenhamn. Detta promenadvänliga område är känt för sina restauranger, och många kommer även hit för konsten.

Besök djuren på Köpenhamns zoo - ett favoritbesöksmål i Frederiksberg. Njut av museerna i detta promenadvänliga område, eller aktivera dig med lite cykling.

Upptäck friluftsområdet Botaniska trädgården i Köpenhamn, och prova aktiviteter som cykling. Hamnen lockar till härliga promenader och du kan också njuta av museerna i detta trendiga område.

Besök Tivoli, som är en berömd sevärdhet i Köpenhamn. Njut av konsten och museerna i detta trendiga område.

Besök Amaliehaven under din vistelse i Nyhavn - Amalienborg. Njut av museerna och konsten i detta promenadvänliga område.

Se en pjäs på Royal Danish Theatre Play House under din resa till Nyhavn - Amalienborg. Njut av teatrarna och museerna i detta promenadvänliga område.

Tillbringa en eftermiddag bland de spännande föremålen på Den Kongelige Afstobningssamling i Nyhavn - Amalienborg. Njut av museerna och konsten i detta promenadvänliga område.

Stanna till vid Christian X Statuen; en sevärd plats i Nyhavn - Amalienborg. Njut av konsten och museerna i detta promenadvänliga område.

Biljetter och turer

Få prioritetsplats och skippa kön på Hard Rock Cafe Copenhagen. Detta kafé ligger på stadens främsta shoppinggata och har varit en populär favorit sedan det invigdes 1995. Här kan du avnjuta en måltid mitt bland rock ’n’ roll-föremål från hela världen.

Biljetter och turer

Titta närmare på det växande matutbudet i den livliga danska huvudstaden. Under ledning av en professionell guide får du besöka några av de bästa restaurangerna och smaka på lokala rätter (tillräckligt för en hel måltid) av färska råvaror.

Biljetter och turer

Om du vill förstå vad danskarna menar med hygge måste du gå tillbaka i tiden. Vi börjar vår tur i Köpenhamn nära de karakteristiska gula husen i Nyboder, ett berömt distrikt som byggdes av Kung Christian IV på 1600-talet för att hysa den växande kungliga danska flottan.

Biljetter och turer

Upptäck charmiga Köpenhamn på en flexibel busstur med hop-on/hop-off som gör att du kan ta dig på egen hand mellan stadens olika inbjudande stadsdelar, shoppingområden och välkända sevärdheter. Du kan även skaffa en kombinerad biljett och åka med regelbundna sightseeingbåtar.

Biljetter och turer

Åk en tur i Köpenhamn – huvudstad i världens gladaste land – och le mot människor från din öppna plats på en dubbeldäckarbuss. Med den här flexibla turen med hop-on/hop-off kan du se fantastisk arkitektur och det vackra hamnområdet, och få en garanterad inblick i det som gör att invånarna ler.

Biljetter och turer

Tivoli grundades 1843 och erbjuder spektakulär, exotisk arkitektur blandad med enastående trädgårdar och natur. De vackra trädgårdarna i centrala Köpenhamn är en unik blandning av nöjespark, restaurangområde och föreställningar.

De bästa områdena att besöka i Nyhavn - Amalienborg