Början av huvudsektionen

Nyhavn - Amalienborg

Shopping, Restauranger och Museer

Utforska det promenadvänliga resmålet Nyhavn - Amalienborg: prisbelönta restauranger, cykelleder, och populära sevärdheter som Slottet Amalienborg och Frederiks Kirke.

Hur tar jag mig till Nyhavn - Amalienborg?

Utforska det promenadvänliga resmålet Nyhavn - Amalienborg: prisbelönta restauranger, cykelleder, och populära sevärdheter som Slottet Amalienborg och Frederiks Kirke.

Saker att göra i Nyhavn - Amalienborg

Ta dig till Nyhavn, ett populärt shoppingområde i Köpenhamn, om du vill hitta något att köpa med dig hem. Njut av konsten i detta promenadvänliga område, eller aktivera dig med lite cykling.

Slottet Amalienborg är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Nyhavn - Amalienborg. Njut av konsten i detta promenadvänliga område, eller aktivera dig med lite cykling.

Frederiks Kirke är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Nyhavn - Amalienborg. Njut av teatrarna och museerna i detta promenadvänliga område.

Njut av spänning och nöje på Tivoli och se varför denna nöjespark i Köpenhamn är så omtyckt. Njut av museerna och teatrarna i detta trendiga område.

Besök Strøget, ett populärt shoppingområde i Köpenhamn, för att hitta den perfekta souveniren. Hamnen i detta trendiga område lockar till sköna promenader, och du kan också njuta av konsten.

Den lille havfrue är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Köpenhamn. Njut av teatrarna och museerna i detta promenadvänliga område.

Rosenborg slot är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Köpenhamn. Njut av teatrarna och museerna i detta promenadvänliga område.

Besök utställningarna på Nationalmuseet - ett populärt museum i Köpenhamn. Njut av konsten i detta promenadvänliga område, eller aktivera dig med lite cykling.

Biljetter och turer

Tivoli grundades 1843 och erbjuder spektakulär, exotisk arkitektur blandad med enastående trädgårdar och natur. De vackra trädgårdarna i centrala Köpenhamn är en unik blandning av nöjespark, restaurangområde och föreställningar.

Biljetter och turer

Upptäck charmiga Köpenhamn på en flexibel busstur med hop-on/hop-off som gör att du kan ta dig på egen hand mellan stadens olika inbjudande stadsdelar, shoppingområden och välkända sevärdheter. Du kan även skaffa en kombinerad biljett och åka med regelbundna sightseeingbåtar.

Biljetter och turer

Om du vill förstå vad danskarna menar med hygge måste du gå tillbaka i tiden. Vi börjar vår tur i Köpenhamn nära de karakteristiska gula husen i Nyboder, ett berömt distrikt som byggdes av Kung Christian IV på 1600-talet för att hysa den växande kungliga danska flottan.

Biljetter och turer

Få prioritetsplats och skippa kön på Hard Rock Cafe Copenhagen. Detta kafé ligger på stadens främsta shoppinggata och har varit en populär favorit sedan det invigdes 1995. Här kan du avnjuta en måltid mitt bland rock ’n’ roll-föremål från hela världen.

Biljetter och turer

Titta närmare på det växande matutbudet i den livliga danska huvudstaden. Under ledning av en professionell guide får du besöka några av de bästa restaurangerna och smaka på lokala rätter (tillräckligt för en hel måltid) av färska råvaror.

Biljetter och turer

Se till att få ut det mesta av din vistelse i vackra Köpenhamn med gratis tillträde till fler än 70 av stadens bästa museer och attraktioner. Ta dig snabbt och smidigt fram mellan kulturella skatter som Tivoli och Danmarks Nationalmuseum med obegränsade resor med stadens lättillgängliga kollektivtrafik.

De bästa områdena att besöka i Nyhavn - Amalienborg