Baseras på 847 verifierade recensioner

3,7 av 5
71% rekommenderar det här hotellet
3,9 Städning
3,8 Service och personal
3,7 Rummets bekvämlighet
3,5 Hotellets skick
Verifierade recensioner från Expedia
4 av 5
av en verifierad resenär

Perfekt läge!

Inskickad 17 juli 2019 på Hotels
Jättebra läge i st Julians! Närhet till restauranger och gångavstånd till den vackra stranden i Balluta bay. Hotellet har förutom pool också trappor ner till havet för bad. Rummen med bay-view har väldigt fin utsikt!
3 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 23 juni 2019 på Hotels
4 av 5
av en verifierad resenär

Fint hotell med bra läge

Inskickad 11 juni 2019 på Hotels
Ett fint men lite slitet hotell med bra läge i St Julians. Svårt att bada i havet vid hotellet då det inte fanns några badstegar utan endast stentrappor ner i vattnet, dock var det saltvatten i poolen. Bra! Ca 10 minuters promenad till stranden vid St Georges Bay, en liten strand med mycket folk. Parasollerna som fanns där hörde till ett hotell och var till för det hotellets gäster. Enkelt och billigt att åka buss in till Valetta eller till andra platser.
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 9 juni 2019 på Hotels
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 7 juni 2019
Rummen var lite slitna o hårda sängar. Hotellets läge var jättebra, ligger fint i bukten. Serviceminded personal.
5 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 5 juni 2019 på Hotels
Rustat upp sig lite efter jag var där senast! Tycker väldigt bra om hotellet, stort rymligt, trevlig och tillmötesgående personal! Frukosten var iof sådär
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 29 maj 2019
4 av 5
av en verifierad resenär

Inskickad 5 maj 2019 på Hotels
Kommentar från Hotellmanagement
20 maj 2019 av AVA, Hotellmanagement
Dear Guest, Thank you for your rating as regards to your stay. I hope that we managed to make your stay memorable. Regards, Loes Derks Guest Relations Agent
4 av 5
av en verifierad resenär

Nöjd

Inskickad 20 mars 2019 på Hotels
Ett fint hotell tycker jag. Bra frukost. Några småfel som de var väldigt snabba med att åtgärda. Nära alla restauranger i St Julian's med ändå i lugnt läge lite vid sidan av, ute på en udde så att båda sidor av hotellet har havsutsikt.
5 av 5
av en verifierad resenär

Den här resenären lämnade endast betyg Inskickad 13 mars 2019 på Hotels