Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


Kolla priser på hotell i Rhodos

Ikväll Ikväll 25 apr - 26 apr
Till helgen Till helgen 27 apr - 29 apr
Nästa helg Nästa helg 4 maj - 6 maj
Karta

Senast bokade hotellen i Rhodos

Mitsis Alila Resort & Spa – All Inclusive
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 7 timmar sedan
Dionysos Hotel
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 26 timmar sedan
Mitsis Grand Hotel - All Inclusive
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 26 timmar sedan
Dodeca Sea Resort - All Inclusive
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 45 timmar sedan

Reseguide: All inclusive-hotell på Rhodos

All inclusive-hotell Rhodos: Rhodos är ett av Greklands populäraste turistmål, och det är inte konstigt, eftersom ön lockar så många olika typer av resenärer med allt från rofyllda badstränder och lyxhotell till ett mytomspunnet nattliv. Det finns massor av all inclusive-hotell på Rhodos som alla erbjuder en avslappnande semester med sol och bad där allt ingår och du slipper tänka på bar- och restaurangnotor.

All inclusive på Rhodos

Om du inte är den som gillar att gå runt och leta efter restauranger på kvällarna, och du oroar dig för att priset på din semester ska skena iväg, så är det skönt att boka din resa till Rhodos med allt inkluderat. Många av de lyxigaste all inclusive-hotell Rhodos har att erbjuda ligger omkring Lindos och Kiotari på öns östkust, men du hittar även många fina hotell i Rhodos stad och i Ammoudes på norra delen av ön.

Billig all inclusive på Rhodos hittar du främst på öns nordöstra del, och om du söker smart och bokar antingen tidigt eller i sista minuten så kan du hitta fina erbjudanden och en prisvärd semester.

Var på Rhodos?

Var du bokar ditt hotell på Rhodos beror på vilken slags semester du är ute efter. Många väljer Rhodos stad, som erbjuder både ett livligt nattliv och närhet till stränder och bad. Andra vackra områden vid kusten är sommarparadiset Ixia i nordväst, familjevänliga Faloraki i nordöst samt den historiskt intressanta byn Lindos längre ner på östkusten. Filtrera din sökning efter område om du vet vart du vill åka, eller sök fritt för att hitta det all inclusive-hotell på Rhodos som lockar mest.