Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Ta en weekendresa till Skanör – den idylliska strandorten

Res till Skanör och ta del av strandlivet, de färgglada badhytterna och den vackra hamnen. Gillar du sol, bad, hav och avkoppling är detta stället för dig.
Stränderna i Skanör är några av Sveriges mest välbesökta under sommarhalvåret. Det beror till stor del på den fina, vita sanden och det kristallklara vattnet. Det är inte för inte som det kallas för Sveriges Riviera. Vill man ha lite mer aktivitet och fart men ändå stanna kvar på stranden kan man alltid testa kitesurfing. I Skanör finns även en väldigt fin stadskärna som alltid är mysig att promenera genom.

Skanör ligger på Falsterbonäset och var en egen ort fram till 1960-talet. Då växte orten ihop med Falsterbo och numera brukar man benämna dem som Skanör med Falsterbo eller Skanör Falsterbo. Gränsen mellan orterna utgörs av en tångvall som förr användes istället för gärdsgårdar.

Vandra genom Flommens NaturreservatKärleksstigen mellan Skanör och Falsterbo och passa på att titta på golfarna på intilliggande Flommens Golfklubb. Strosa i den mysiga småbåtshamnen Skanörs hamn och ät lunch på någon av alla restauranger och kaféer. Efteråt kan ni bada på Skanörs havsbad alldeles bredvid och njuta av den fina sanden och det klara vattnet eller sola på klipporna om ni föredrar det. Upplev ett miljöombyte genom att promenera genom Skanörs stadskärna med sina pittoreska hus som visserligen har renoverats på senare tid men ändå har behållit sin forna skönhet.

Skanör beskrivs ofta som ett sommarparadis och passar alla som älskar sol, bad och mysiga omgivningar. Det finns många stigar och vandringsleder som gör det enkelt att ta sig runt i denna Skånepärla. Promenadstråket Kärleksstigen som förbinder tvillingorterna Skanör och Falsterbo är cirka 1,7 km lång och lätt att ta sig fram på.

Ta en weekend i Skanör genom att flyga till den internationella flygplatsen Malmö Airport. Sedan är det endast 40 minuter lång resa till Skanör. Väl på plats är det lätt att ta sig dit man vill med hjälp av Skånetrafiken. 

Förutom målgruppen soldyrkare passar resmålet även hästälskare då den populära Falsterbo Horse Show slår upp portarna en gång om året. Missa inte detta semesterparadis!

Boende i Skanör

Funderar du på att resa till Skanör? Tänk på att det finns ett begränsat antal hotell och att du därför boka snarast möjligt. Det är bara att gå till Expedia och undersöka de bästa alternativen.

Hotell Gässlingen och Skanörs Gästgifvaregård är några hotell i och nära Skanör.


Populära hotellerbjudanden i Skanör

Se alla 108 hotell i Skanör
Hotell Gässlingen

Hotell Gässlingen

Rådhustorget 6, Skanor
4,7
av 5, från 66 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell vid strandpromenaden ligger mindre än tre mil från Stortorget, S:t Petri kyrka och Trelleborgs museum. Malmö Arena och Emporia ligger också mindre än tre mil härifrån.

Hotell Spelabäcken

Hotell Spelabäcken

Mellangatan 58, Skanor
4,3
av 5, från 18 recensioner
3.0 av 5.0

Detta pensionat vid havet ligger mindre än tre mil från Stortorget, Trelleborgs museum och Emporia. Malmö Arena och Mobilia ligger också mindre än tre mil härifrån.

Skanörs Gästgifvaregård

Skanörs Gästgifvaregård

Mellangatan 13, Skanor
4,2
av 5, från 39 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell nära stranden ligger mindre än tre mil från Stortorget, S:t Petri kyrka och Trelleborgs museum. Malmö Arena och Emporia ligger också mindre än tre mil härifrån.

Norregård Hotel & Konferens

Norregård Hotel & Konferens

Gröna Torg 3, Skanor
4,0
av 5, från 45 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell vid havet ligger mindre än tre mil från Stortorget, Trelleborgs museum och Emporia. Malmö Arena och Mobilia ligger också mindre än tre mil härifrån.

1,292 kr
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
4,5
av 5, från 5 987 recensioner
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

1,044 kr
Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand Hotel

Havnegade 37, Copenhagen
4,0
av 5, från 1 765 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Nyhavn - Amalienborg ligger 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

709 kr
CABINN City

CABINN City

Mitchellsgade 14, Copenhagen
3,7
av 5, från 4 250 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

682 kr
Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen
3,9
av 5, från 6 249 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger en kvarts promenad från Ny Carlsberg Glyptotek och Nationalmuseet. Tivoli och Strøget ligger också 2 km härifrån.

Erbjudanden på paketresor till Skanör

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.