Början av huvudsektionen

Foto från Trover av Tommy Kojen

Tårnby kommun

Köpenhamn

Foto från Trover av Rachel M

Foto från Trover av Jill Cohen

Foto från Trover av Fernando Beg

Foto från Trover av Birta Marlen

Tårnby kommun

Budget, Trevliga människor och Lyx

Kolla in sevärdheter som Den Blå Planet akvarium och Kastrupfortet på din resa till Tårnby kommun - ett trendigt resmål känt för sina restauranger.

Hur tar jag mig till Tårnby kommun?

Kolla in sevärdheter som Den Blå Planet akvarium och Kastrupfortet på din resa till Tårnby kommun - ett trendigt resmål känt för sina restauranger.

Saker att göra i Tårnby kommun

Besök ett av Europas äldsta fungerande astronomiska observatorietorn, som nu dessutom är ett kulturcentrum och en utmärkt utsiktspunkt för att beundra Köpenhamn från ovan.

Besök praktfulla växthus och se Danmarks nationalblomma på universitetets vackert anlagda forskningscentrum mitt i staden.

Denna aktivitetsfyllda nöjespark i Köpenhamns hjärta är en utmärkt destination för familjer. Det är en av världens äldsta temaparker.

Se en av Nordens mest mångsidiga samlingar av antik konst i en storslagen historisk byggnad.

Upptäck den fascinerande historian bakom vikingar, kungligheter och kultur i Danmark på detta engagerande och kostnadsfria kulturmuseum.

En välkänd dansk arkitekt ritade detta konserthus vid vattnet som lockar såväl arkitekturintresserade som operafantaster från hela världen.

Skulpturen av Danmarks favoritsagofigur har varit stadens ikon i mer än ett århundrade.

Se vaktavlösningen eller kika in i en av de fyra identiska herrgårdarna som är det danska kungahusets offentliga residens.

Biljetter och turer

Få prioritetsplats och skippa kön på Hard Rock Cafe Copenhagen. Detta kafé ligger på stadens främsta shoppinggata och har varit en populär favorit sedan det invigdes 1995. Här kan du avnjuta en måltid mitt bland rock ’n’ roll-föremål från hela världen.

Biljetter och turer

Se till att få ut det mesta av din vistelse i vackra Köpenhamn med gratis tillträde till fler än 70 av stadens bästa museer och attraktioner. Ta dig snabbt och smidigt fram mellan kulturella skatter som Tivoli och Danmarks Nationalmuseum med obegränsade resor med stadens lättillgängliga kollektivtrafik.

Biljetter och turer

Titta närmare på det växande matutbudet i den livliga danska huvudstaden. Under ledning av en professionell guide får du besöka några av de bästa restaurangerna och smaka på lokala rätter (tillräckligt för en hel måltid) av färska råvaror.

Biljetter och turer

Om du vill förstå vad danskarna menar med hygge måste du gå tillbaka i tiden. Vi börjar vår tur i Köpenhamn nära de karakteristiska gula husen i Nyboder, ett berömt distrikt som byggdes av Kung Christian IV på 1600-talet för att hysa den växande kungliga danska flottan.

Biljetter och turer

Upptäck charmiga Köpenhamn på en flexibel busstur med hop-on/hop-off som gör att du kan ta dig på egen hand mellan stadens olika inbjudande stadsdelar, shoppingområden och välkända sevärdheter. Du kan även skaffa en kombinerad biljett och åka med regelbundna sightseeingbåtar.

Biljetter och turer

Tivoli grundades 1843 och erbjuder spektakulär, exotisk arkitektur blandad med enastående trädgårdar och natur. De vackra trädgårdarna i centrala Köpenhamn är en unik blandning av nöjespark, restaurangområde och föreställningar.

De bästa områdena att besöka i Tårnby kommun