Början av huvudsektionen

Sök bland 321 000 hotell runtom i världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


Populära hotell nära Triumfbågen

Se alla 3 177 hotell nära Triumfbågen
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

51-57 rue de Courcelles, Paris
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 7 timmar sedan
217 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i lyxstil ligger i 8:e arrondissement, tio minuters promenad från Musée Jacquemart-André, Parc Monceau och Musee Nissim de Camondo.

2,795 kr

2,795 kr
Hotel Napoleon

Hotel Napoleon

40 Avenue De Friedland, Paris
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 12 minuter sedan
25 andra ser på detta boende just nu

Detta Art Deco-inspirerade hotell i Paris är byggt på 1920-talet och ligger centralt, nära Champs-Elysées och Triumfbågen.

2,150 kr

2,150 kr
Splendid Etoile Hotel

Splendid Etoile Hotel

1 Avenue Carnot, Paris
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 2 timmar sedan
11 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell med romantisk prägel i 17:e arrondissement ligger en kvarts promenad från Triumfbågen och Palais des Congres de Paris. Parc Monceau och Palais de ...

1,388 kr

1,388 kr
The Peninsula Paris

The Peninsula Paris

19 Avenue Kléber, Paris
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 18 timmar sedan
9 andra ser på detta boende just nu

Detta palats i lyxstil i 16:e arrondissement ligger en kvarts promenad från Triumfbågen och Palais de Chaillot. Eiffeltornet och Palais des Congres de Paris ...

7,511 kr

7,511 kr
Royal Hotel Paris Champs Elysées

Royal Hotel Paris Champs Elysées

33 Avenue De Friedland, Paris
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 4 timmar sedan
6 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i 8:e arrondissement ligger tio minuters promenad från Lido och Triumfbågen. Parc Monceau och Grand Palais ligger också 2 km härifrån.

1,237 kr

1,237 kr
Maison Albar Hôtel Paris Champs Elysées - formerly Mac Mahon

Maison Albar Hôtel Paris Champs Elysées - formerly Mac Mahon

3 Avenue Mac Mahon, Paris
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 19 timmar sedan
12 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i lyxstil i 17:e arrondissement ligger en kvarts promenad från Triumfbågen och Palais des Congres de Paris. Parc Monceau och Palais de Chaillot ...

1,467 kr

1,467 kr
Hotel Magda Champs Elysées

Hotel Magda Champs Elysées

7 Rue Troyon, Paris
3.5 av 5.0
Bokades senast: För 12 timmar sedan
1 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i 17:e arrondissement ligger mindre än 2 km från Lido, Triumfbågen och Parc Monceau. Palais des Congres de Paris och Grand Palais ligger också 2 ...

987 kr

987 kr
Hotel Cecilia

Hotel Cecilia

11, Avenue MacMahon, Paris
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 12 timmar sedan
21 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell med romantisk prägel i 17:e arrondissement ligger en kvarts promenad från Triumfbågen och Palais des Congres de Paris. Parc Monceau och Palais de ...

995 kr

995 kr
Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

39 avenue de Wagram, Paris
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 8 timmar sedan
23 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i lyxstil i 8:e arrondissement ligger en kvarts promenad från Triumfbågen och Parc Monceau. Palais des Congres de Paris och Grand Palais ligger ...

2,334 kr

2,334 kr
Hotel Galileo

Hotel Galileo

54 Rue Galilee, Paris
3.5 av 5.0
Bokades senast: För 10 timmar sedan
38 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i 8:e arrondissement ligger tio minuters promenad från Lido och Triumfbågen. Eiffeltornet och Grand Palais ligger också 2 km härifrån.

866 kr

866 kr

Hotell nära Triumfbågen: En selfie framför Triumfbågen är näst intill ett måste under ett besök i Paris. Detta ikoniska monument är nästan en lika stark symbol för Paris som självaste Eiffeltornet. Med ett hotell nära Triumfbågen stiger du snart upp för de 284 trappstegen och ser romantiska Paris från en helt ny vinkel.

När du bokar en övernattning nära Triumfbågen står du inför ett hotellutbud med stor fokus på lyxiga miljöer. Den större delen av hotellen är fyr- och femstjärniga, med fokus på avslappning och familjevänliga tjänster och faciliteter, men även de lite enklare trestjärniga hotellen lägger stor vikt vid klassisk, stilfull inredning för en fulländad och minnesvärd Parisupplevelse.

Den internationella etappen på din resa till Triumfbågen sker enklast med flyg. Du landar då på Paris Charles de Gaulle Airport eller Paris Orly Airport. Båda flygplatserna ligger runt tre mil från Triumfbågen och erbjuder direktbuss till Champs-Élysées, där Triumfbågen står, på omkring 45 minuter.

Var ska man boka hotell nära Triumfbågen?

Triumfbågen ligger i åttonde arrondissementets västra spets, nära populära sevärdheter som Place de la Concorde och lyxshoppingen på Champs-Élysées. Detta är ett av Paris rikare områden, vilket märks också på hotellutbudet. I åttonde arrondissementet är det lyx som gäller. Här finns det framförallt luxuöst inredda fyr- och femstjärniga hotell med bar, frukostservering och det lilla extra i form av exempelvis barnpassning och fitnesscenter. Här finns också ett flertal femstjärniga spahotell med flera restauranger och barer, inomhuspool, fitnesscenter och familjevänliga aktiviteter eller barnpassning.

Om du tar ett par steg västerut från Triumfbågen befinner du dig i 16:e arrondissementet, ett av den franska överklassens favoritbostadsområden tillika hem till Parc des Princes, där fotbollslaget Paris Saint-Germain spelar sina hemmamatcher. Liksom i åttonde arrondissementet är hotellutbudet övervägande högklassigt, med tjusigt inredda rum i både modern och klassiserande stil, bar, frukostservering och något extra, exempelvis rumsservice eller fitnesscenter.

Du som letar efter ett lite enklare boende nära Triumfbågen gör rätt i att titta närmare på hotellutbudet i Quartier des Ternes i Paris 17:e arrondissement. Här finner du ett koncentrerat utbud av tvåstjärniga hotell inom ett par hundra meter från Triumfbågen. Dessa lite enklare hotell erbjuder hemtrevliga rum, frukostservering och gratis wi-fi. Det är också här du finner flest trestjärniga hotell nära Triumfbågen, med stilfullt inredda rum, bar, frukost och gratis wi-fi.

Att se och göra på hotellweekend nära Triumfbågen

Den okände soldatens grav kommer lite i skymundan, i skuggan av det ikoniska monumentet, men är väl värd ett besök. Här, under själva Triumfbågen, jordsattes 1920 stoftet efter en soldat som stupade i första världskriget. Monumentet hyllar de som dog för Frankrike under kriget.

Från Triumfbågen följer du lätt Champs-Élysées till lyxshoppingen och de ikoniska Parisvyerna. Denna aveny anses av många fransmän vara den vackraste i Paris. På andra sidan Champs-Élysées når du Place de la Concorde, Paris förmodligen populäraste torg och en ikonisk vy i sig.

Om Triumfbågen faller dig i smaken kanske du också uppskattar ett annat av Napoleons monument med antik inspiration: Église de la Madeleine. Denna magnifika kyrka är byggd helt i grekisk-romersk tempelstil.