Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Handplockade erbjudanden

Billiga reseerbjudanden - här finner du alla reserabatter du behöver och de hetaste erbjudandena. Sök nu efter hotell, flyg, bilar och mer!

  • Hotellerbjudandena gäller hotellpriser som baseras på den billigaste hotellnatten med två personer i samma rum. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.
  • Flygpriser gäller per person för flygresa tur och retur. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.
  • Flyg- och hotellpriser gäller per person och inkluderar flygresa tur och retur och del i dubbelrum under den angivna tiden. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.
  • Hyrbilspriserna gäller hyra av en ekonomiklassbil eller en mini de datum som anges. Obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring ingår i alla priser.
  • Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.

* Snittbesparingar på hotell baseras på tillgängligt utbud på Expedia mellan 1 juli och 30 september 2015. Besparingar varierar beroende på destination, längd på resan, vistelsedatum och reseleverantör. Besparingar är inte tillgängliga på alla hotell och garanteras inte heller för något specifikt hotell.

Tillbaka upp
Få exklusiva mobilerbjudanden

Hämta Expedias gratisapp idag. Skicka en länk till din mobilenhet.

Genom att ange ditt nummer går du med på att ta emot ett automatiserat sms med en länk till appen. Med vår app kan du boka resor och få nys om erbjudanden direkt i mobilen. Inget köpkrav. Standardavgift för sms kan tillkomma.