Ansökningsblankett till vår prisgaranti för bokningar som görs innan 18 oktober 2017.

Vi gillar alla att få valuta för pengarna och det finns inget värre än att boka ett hotell eller en paketresa och sedan upptäcka att du kunde ha fått det billigare någon annanstans. Därför har vi en garanti för följande bokningar:

Endast hotell:

Om du bokar och betalar för ett hotellrum på Expedia.se och sedan hittar ett lägre pris på ditt hotellrum på vår webbplats eller på någon annan webbplats behöver du bara meddela oss så återbetalar vi mellanskillnaden.

Till skillnad från andra webbplatser ger vi dig mer än bara 24 timmar efter att du har slutfört din bokning när det gäller hotellbokningar. Om du hittar ett lägre pris senast 48 timmar före incheckning kan du höra av dig till oss så kommer vi att matcha det priset. Det spelar med andra ord ingen roll om du hittar det lägre priset 3 timmar eller 3 månader efter att du har slutfört din bokning. Du kan fortfarande utnyttja vår prisgaranti.

Självklart måste det lägre priset gälla samma hotell, datum, antal nätter, prisplan, rumstyp och inkludera alla skatter och avgifter.

Jämförelse av prisplaner
Expedias prisplan för förbetalda bokningar utan återbetalning Konkurrenternas prisplan för såväl förbetalda som ej förbetalda bokningar utan återbetalning
Expedias prisplan för förbetalda bokningar med återbetalning Konkurrenternas prisplan för såväl förbetalda som ej förbetalda bokningar med återbetalning
Expedias prisplan för förbetalda bokningar utan återbetalning Konkurrenternas prisplan för såväl förbetalda som ej förbetalda bokningar med återbetalning
Expedias prisplan för förbetalda bokningar med återbetalning Konkurrenternas prisplan för såväl förbetalda som ej förbetalda bokningar utan återbetalning
Bokningar som betalas senare/på hotellet

Flyg + hotell (när de bokas tillsammans):

Om du bokar och betalar för flyg + hotell samtidigt på Expedia.se och hittar ett lägre pris på flyg + hotell på vår webbplats eller på någon annan webbplats INOM 48 TIMMAR behöver du bara meddela oss så återbetalar vi mellanskillnaden.

Självklart måste det lägre priset gälla samma datum, flygnummer, flygtider, antal nätter, hotell, prisplan, rumstyp och inkludera alla skatter och avgifter.

Fyll i det korta formuläret nedan så gör vi resten.