Hjälp med Travel Agent Affiliate Program


Registrering - Ny användare

Välkommen till hemsidan för Expedia Travel Agent Affiliate Program (TAAP). Här kan du ta reda på vilken information du behöver för att registrera dig för TAAP och hur du börjar använda TAAP. Hemsidan för TAAP låter dig bland annat följa bokningar, hantera din resebyrås uppgifter, generera resebyrårapporter, se provisionsutdrag och mycket mer!

Om du vill registrera dig som ny resebyrå på TAAP klickar du på knappen Registrera på TAAP-sidan.

Expedia-konto

Om du vill registrera dig för TAAP och boka dina kunders resor på Expedias sida kommer du behöva logga in på ett existerande konto eller skapa ett nytt Expedia-konto för TAAP. Detta kommer att bli ditt Expedia TAAP-konto för bokning och tillgång till TAAP-sidan. Vi rekommenderar att du skapar ett Expedia TAAP-konto med din resebyrås e-postadress, så att du kan försäkra dig om att all reserelaterad information skickas till din resebyrås e-post.

När du har skapat ett Expedia-konto kan du fortsätta med att ange informationen för din TAAP-registrering nedan.

TAAP-registrering

I sektionen Resebyråregistrering måste du ange grundläggande information om din byrå, som resebyråns namn, adress och telefonnummer. Du kan även inkludera valfri information som faxnummer, internetadress, IATA/ARC/CLIA/TrueID-kod, gruppnamn, lokala organisationsnummer och registrerat företagsnummer.

Sedan måste du ange bankuppgifter för överföringar av provisionsbetalningar. Den här informationen krävs för att skicka provisionsbetalningar.

Du kommer att ombes ange information om kampanjer för att hjälpa oss att förstå var du hörde talas om vårt program.

Det sista som krävs för att komplettera din registreringsprocess är att du måste godkänna regler och villkor för TAAP.

Registreringsbekräftelse

Inom 48 timmar efter att du har slutfört registreringen kommer du att få ett e-postmeddelande från oss med din spårningskod såväl som instruktioner om hur du enkelt får tillgång till Expedias utbud och hur du börjar tjäna provision. Glöm inte att ange dina bankuppgifter så att vi kan betala din provision.

Logga in

Logga in på TAAP-sidan med ditt Expedia TAAP-konto.

Börja bokning

Välj shoppingikonerna i bokningsrutan och börja tjäna provision.

Lägga till reseagenter för din resebyrå

Reseagenter som vill registreras med en resebyrå som deltar i TAAP-programmet kan endast registrera sig via en särskild inbjudan från resebyråns manager. Resebyråns manager kan skapa inbjudan på sidan Hantera säljare på TAAP-portalen. När reseagenten har fått inbjudan och klickar på den medföljande länken kommer de att ombes skapa ett Expedia-konto och kan börja boka resor direkt..

Vanliga frågor och svar om registrering och att komma igång

Vad gör jag om jag glömmer mitt användarnamn och lösenord för mitt Expedia-konto?

Om du vill ta reda på ditt användarnamn eller återställa ditt lösenord går du till Har du glömt ditt användarnamn och/eller lösenord? och följer instruktionerna.

Måste jag logga in på mitt Expedia TAAP-konto för att boka och tjäna provision?

Ja, du måste använda ditt Expedia TAAP-konto för att tjäna provision. Det här ger oss möjlighet att koppla din bokning till ditt Expedia TAAP-konto. Vi erbjuder inte längre möjligheten att utföra gästbokningar på Expedia.

Om Expedia

Expedia erbjuder sina kunder allt de behöver för att planera och boka en hel resa. Företaget erbjuder direkt tillgång till ett av de bredaste urvalen av reseprodukter och resetjänster genom sin amerikanska webbsida, översatta versioner runtom i Europa och omfattande partnerskap i Asien. Expedia täcker många olika konsumentgrupper, från familjer som bokar sommarsemestrar till personer som planerar en snabb weekendresa, och ger resenärer möjligheten att planera och boka alla olika aspekter av resan. Expedias sidor erbjuder hotellbokningar, paketresor, flyg, hyrbilar och en rad olika tjänster på destinationen från ett brett nätverk av partners. Du hittar Expedia online på www.expedia.se. Mer information om vårt moderbolag får du genom att klicka här.

Vad är fördelarna med TAAP?

Vårt program är särskilt utformat för resebyråer och har nu fler än 30 000 affiliates runtom i världen. Vi jobbar tillsammans med agenterna för att försäkra oss om att våra tjänster är av högsta kvalitet.

Vårt program erbjuder dig dessutom följande:

  • Tillgång till kampanjer runtom i världen varje vecka
  • Tjäna provision.
  • Generös Incentive Plan.
  • Närvaro runtom i världen
  • Användarvänlig webbsida
  • Kundtjänst
  • Den senaste teknologin
  • Tillgång till kundrecensioner