Beginning of main content

Change your Search

Kombinera och spara: Sunset ökensafari och halvdagstur i Dubai City

by Alpha Tours
per adult Price is 977 kr
Duration: {0} Duration: 11h Free cancellation Free cancellation No Booking Fees E-voucher (printout not required) E-voucher (printout not required) Offered in: English Offered in: English

Highlights

Möjlighet till rabatt på två populära aktiviteter i Dubai på EN dag

Äventyrligt safari i fyrhjulsdrivet fordon och kamelridning över öknens sanddyner

middagsbuffé under stjärnorna med musik och magdansös

Utforska Dubais moderna underverk och historiska platser

Abra-båttur i Dubaiviken till guld- och kryddmarknaderna

Highlights

Möjlighet till rabatt på två populära aktiviteter i Dubai på EN dag

Äventyrligt safari i fyrhjulsdrivet fordon och kamelridning över öknens sanddyner

middagsbuffé under stjärnorna med musik och magdansös

Utforska Dubais moderna underverk och historiska platser

Abra-båttur i Dubaiviken till guld- och kryddmarknaderna

Show less

Check Availability

Ökensafari och halvdags stadstur på engelska, inkluderar mat och dryck

Duration 11h No booking or credit card fees

Guidning på engelska. Det datum du valde vid bokningstillfället är datumet för din första aktivitet: stadsrundturer avgår tisdag, torsdag, lördag och söndag 09.00, och ökensafarier avgår dagligen 16.00.

Mat och alkoholfri dryck ingår endast i turen med ökensafari. Alkoholhaltiga drycker är tillgängliga och kan köpas på ökencampingplatsen.

There are errors on the form.

Please fix the following errors to continue:

per adult
976,83 kr

Total price is 976, taxes included

It only takes 2 minutes

Kombinera och spara: Sunset ökensafari och halvdagstur i Dubai City

Activity Location

Multiple Locations Visited

Dubai

Meeting/Redemption Point
 • Hotel Pickup

  Dubai


Description

Hitta den perfekta mixen av pulserande Dubai och spännande äventyr i den arabiska öknen. Avnjut en middag under stjärnorna i ett traditionellt beduinläger, ge dig ut på en kameltur och prova på sandboarding. Tillbringa sedan en halv dag med att utforska konstrasternas stad, med dess rika blandning av urgamla traditioner och ultramoderna skyskrapor.

Al Maha ökensafari, en arabisk ökenupplevelse

Ge dig ut på en spännande 4x4-safariåktur över sanddynerna på Dubai Desert Conservation Reserve (DDCR) som är förenade Arabemiratens första nationalpark. Noggrant planerad rehabilitering under åren har resulterat i en skyddad miljö för öknens sista vildmarker. Med den snabba utvecklingen i Dubai som ett större businesscenter i havsbukten har Dubais regering länge erkänt behovet av att bevara dess unika och vackra ökenmiljö med många hotade arter av flora och fauna. Denna unika reserv skapades för att skydda dessa utrotningshotade arter och för att bevara öknens naturliga arv.

Se den spektakulära solnedgången i öknen och njut av en arabisk middag med kulturell underhållning. Efter en välkomstdrink och träff i ökenlägret är det dags att prova på sandsurfing, kamelridtur, sitta runt en vattenpipa, få en traditionell hennatatuering och bära en arabisk outfit för en oförglömlig bild. Middagen inkluderar shawarma och falafelsmörgåsar som förrätter och en BBQ-buffé med smårätter, samt läsk, mineralvatten, kaffe och te. Tanoura-dansen och magdansen under den arabiska himlen ger en magisk upplevelse

Halvdagstur i Dubai City

Konstgjorda underverk, imponerande arkitektur och en glimt av historiska Dubai är höjdpunkterna på denna eftermiddagstur. Kör ut på The Palm Jumeirah, stanna för fotografering utanför Atlantis The Palm och fortsätt sedan till Jumeirah Beach och Burj Al Arab. Sedan bär det av till gamla Dubai och Jumeirah-moskén för ett besök på Dubai Museum i 1700-talsfortet Al Fahidi. Vandra längs Dubaiviken och korsa sedan detta historiska vattendrag i en abra-båt av trä för att utforska den berömda guld- och kryddmarknaden på andra sidan.


Inclusions

 • Guidad halvdagstur i Dubai

 • Transport till och från ditt hotell i Dubai

 • Ökenaktiviteter med färd med fyrhjulsdrivet fordon i sanddyner, kameltur, sandsurfing och hennamålning

 • BBQ-middag, obegränsat med alkoholfria drycker , vattenpipa

 • Magdans och Tanoura-föreställning


Exclusions

 • Alkoholhaltiga drycker (finns att köpa)

 • Souvenirer och fotografier (finns att köpa)


Know Before You Book

 • Inte tillåtet för barn under 3 år.

 • Observera att ökensafarin och stadsrundturen kan äga rum på samma dag.

 • Det datum du valde vid bokningstillfället är datumet för din första aktivitet: stadsrundturer avgår tisdag, torsdag, lördag och söndag 08.00, och ökensafarier avgår dagligen 15.00.

 • Hämtning på hotellet är tillgängligt från de flesta centralt belägna hotellen i Dubai med början 30 minuter före den bokade turens starttid. Ring och bekräfta din bokning och ordna med hämtning från ditt hotell eller en plats i närheten.

 • Obs! Den 31 december finns ingen hämtning eller avlämning för hotell på The Palm Island och området Business Bay för ökensafariturerna, eftersom områdena är stängda från eftermiddagen och framåt på grund av förberedelser av nyårsfyrverkerierna.


Kombinera och spara: Sunset ökensafari och halvdagstur i Dubai City ratings based on 41 verified reviews

Expedia-verified reviews

4.3 out of 5

5/5 9 Dec 2018

Everything about this tour was outstanding. The driver was on time, knowledgeable and courteous. He went out his way to explain exactly how the night was going to happen so there would be no surprise. The food was delicious and the vendors we not overly aggressive. The camel ride was short, but enough to satisfy.