Sveriges novemberväder är inte mycket att hänga i julgranen, så det är tur att vi har höstlovet som bryter upp. Semestra med vintersol, storstadsäventyr och långa spahelger, eller gör något annat du har drömt om för att slippa ifrån höstrusket. Om du planerar en solsemester i November, eller även om du bara dagdrömmer, kan du använda dig av vår semesterplanerare som visar de bästa resmålen månad för månad. Oavsett vad du har för intressen och för budget garanterar vi att du kommer att hitta en semester i november att längta till.

Vi har tagit reda på vilka resmål som är populärast i november. Men det handlar inte bara om vart du åker, utan också om vad du vill göra på din semester i Sverige eller i utlandet. Älskar du att ligga och slappa på en gyllene strand och höra vågorna klucka mot sanden? Eller föredrar du kanske pulsen i en snabbt skiftande storstad? Är det familjen som är viktigast för dig när du planerar din semester? Vi hjälper folk att boka tusentals resor varje dag, och det betyder att vi har ganska bra koll på vad man är ute efter när man bokar sin novemberresa.

Se fler förslag för resor i november
Se fler förslag för resor i november

Familjesemester i november

Se fler förslag för resor i november
**Alla priser kan ändras utan förvarning

VART SKA MAN RESA I NOVEMBER?

Höstlovet infaller ofta denna månad, vilket är utmärkt för familjesemestern,, men det kan också göra det lite svårt att hitta billiga resor i november. Har man inget novemberlov kan man ju alltid klämma in en weekend så här i slutet på hösten. Det är populärt att resa både inom norden och till Storbritannien så här års, och ett par av de populäraste städerna är London och Edinburgh.  De klassiskt brittiska städerna har båda en egen personlighet, och även om du bara har ett par nätter i staden kan det bli en speciell semester.  Varför inte försöka se en show i Londons West End, eller på Edinburghs Playhouse. 

Stadsresor är också ett utmärkt sätt att unna sig något speciellt i november. Du kanske vill se en av de populäraste städerna när den är lite folktommare efter sommaren, eller så kanske du vill börja julhandla tidigt. Eller du kanske bara vill tillbringa några nätter på ett riktigt lyxigt hotell. På Expedia har vi resor till fantastiska världsstäder i när och fjärran.

Du kanske vill handla klart dina julklappar tidigt i år, och samtidigt uppleva en oförglömlig semester – New York City är destinationen för dig. Vintern i The Big Apple är magisk, från skridskorinken till julgranen utanför Rockefeller Center; här är julen som det sjungs om i låtarna. Dessutom finns det inte en julklapp du inte kan få tag på i stadens butiker. För en annorlunda shoppingresa, åk till Japans huvudstad Tokyo. Den här fascinerande staden är en av världens mest högteknologiska, och det finns mängder av ovanliga affärer här där du kan köpa unika julklappar.

 

VAR ÄR DET VARMT I NOVEMBER?

För många är det så klart värmen som lockar i november, och då är Durban i Sydafrika ett gott val av resmål. Sydafrika har underbart väder i november, och du kan både ligga på stranden och åka inåt landet på viltsafari. Thailand och Dubai är också fantastiska destinationer för solresor i november.

Vissa förvärvsarbetare upptäcker i november att de har massor av semester kvar att ta ut innan årets slut. Varför inte tillbringa dina sparade semesterdagar på stranden, många mil från Sveriges höstrusk eller snöglopp. Du behöver inte ens resa jättelångt för att komma till det vackra vädret; boka flyg och hotell på Kanarieöarna med Expedia på bara några minuter och ge dig av. För ditt livs resa, varför inte ta ett långdistansflyg till Barbados och tillbringa ett par veckor i den Västindiska solen?

Det är bara att välja och vraka bland våra utmärkta resmål. Få lite inspiration genom att klicka fram dina önskemål i vår reseplanerare och börja drömma om novemberlovet redan idag. 

Aktiviteter i november

Regler och villkor

  • Hotellpriserna gäller per person för angiven vistelselängd, baserat på billigaste tillgängliga rum, inklusive alla skatter och serviceavgifter, men exklusive avgifter som betalas på eller till hotellet.

  • Otillgängliga perioder kan förekomma och en minsta längd på hotellvistelse kan krävas. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

  • Paketpriser gäller per person för angiven vistelselängd och baseras på tur-och-returflyg i ekonomiklass från angivna flygplatser samt att en person bor i det billigaste rummet, inklusive alla skatter.

  • Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisbolag.

  • Aktivitetspriser gäller per person, per grupp eller per vuxen såsom visas beroende på aktiviteten, inklusive alla skatter.

  • Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

  • Priserna som visas var tillgängliga inom de senaste 24 timmarna.

  • Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

  • Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller – https://www.expedia.se/p/support/tandc

  • Tillhandahålls av: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.