Början av huvudsektionen

Sök sista minuten-resor

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

GRATIS avbokning. Du kan avboka kostnadsfritt ända fram tills avbokningsperioden löper ut.


Res denna vecka

Res nästa vecka


Inspiration till din sista minuten-resa

Det är något magiskt över sista minuter-resor. De ger dig möjligheten att spontant ge dig den paus du behöver – just när du behöver den. Det kan vara när vardagen känns lite motig eller förutsägbar, när du vill ha en time-out från hets och stress, när du vill ha nya intryck och möten eller bara hitta en billig resa. Sista minuten-resor ger dig chansen att åka på just den där resan som alltid har varit lite för dyr eller ett tillfälle att upptäcka ett helt nytt drömresmål som du kanske inte hade åkt till annars. Sista minuten-resor är ofta kompletta paketupplevelser, där du slipper oroa dig för resans detaljer. Allt du behöver och mycket därtill finns på plats och du kan ställa in dig på en fantastisk upplevelse. När äventyret väl börjar är det bara du som sätter gränserna. .

Last minute-resornas charm är att nya äventyr och upplevelser erbjuds varje dag och det lönar sig att hålla ögonen öppna. Besök Expedia.se även när du inte har tänkt resa och låt dig inspireras. Låt dig inspireras av utbudet – du kanske inte hittar just det du tänkte på, men du kanske hittar ditt nya drömresmål. Här är några förslag på populära sista minuten-destinationer. .

Sista minuten-resor till Gran Canaria

Gran Canarias löfte är enkelt: sommar året om. Du behöver aldrig tänka på när du bokar en sista minuten-resa till Gran Canaria – vädret kommer alltid att vara bättre där! Gran Canaria är en svensk favoritdestination och av den anledningen finns det alltid avgångar nära dig. Många hotellerbjudanden i Gran Canaria har sin egen specialitet. Välj bland fitness, spa, kultur och andra spännande alternativ, eller satsa på en klassisk lyxvistelse på ett idylliskt strandhotell. Blir du rastlös efter ett par dagars lyx och avkoppling har Gran Canaria berömda vandringsleder som går över slocknande vulkaner genom ett unikt landskap. Passa sedan på att åka på val- och delfinsafari. De varma vattnen runt Kanarieöarna lockar flera olika val- och delfinarter och ger ett gyllene tillfälle att komma nära inpå de fascinerande jättarna samtidigt som du njuter av den härliga båtfärden. Sista minuten-resor till Gran Canaria är ett av de bästa sätten att fly det svenska vintermörkret och få en oförglömlig resa. .

Spontan stadsweekend i London

Dags att höja tempot? Det finns en storstad runt hörnet! Hugg en sista minuten-resa till London, där något för alla smaker väntar. Förnya garderoben på Oxford Street, med allt från märkeskläder till riktiga kvalitetsfynd. Trött på att alltid träffa samma människor? Styr stäven mot Soho som erbjuder ett oslagbart uteliv där människor från hela världen samlas för att äta, dricka och roa sig. En sista minuten-resa ska vara spontan och London bjuder på variation från världens alla hörn. Prova maträtter från platser du knappt har hört talas om eller insup den orientaliska atmosfären i Londons China Town. .

Dra nytta av att du sparar pengar på sista minuten-resan och krön Londonvistelsen med ett teater- eller musikalbesök. Det finns föreställningar för alla smaker, inte minst de populära musikalversionerna av kända familjefilmer – en upplevelse som ger mersmak hos både stora och små. Shakespeare Globe Theatre ger dig chansen att uppleva Shakespeares verk i dess ursprungliga miljö. Passa på att upplev de gripande dramerna som de var tänkta att framföras – medryckande, spännande och tidlöst. .

Restresa till Thailand

Med en sista minuten-resa kan du helt byta miljö från den ena dagen till den andra. Du kanske råkar vara i ett väderbitet Sverige idag, men om bara några dagar skulle du kunna befinna dig på en kritvit strand med en drink i handen i Thailand. Sveriges populäraste resmål är inte bara en plats med ständig sol och ett möte med en fantastisk kultur, utan det är en egen liten värld i sig själv. Ta in i en strandstuga med familjen eller boka in en spontan romantisk visit på något av de magiska hotellen. Börja dagen med massage på stranden för att komma igång inför dagens äventyr. Därefter är du redo att ta itu med elefantridning, snorkling, bad eller en fortsatt lyxig dag på stranden i avkopplingens tecken. Dagen kan rundas av med en solnedgång från en romantisk kvällskryssning där ni avnjuter Thailands bästa mat ute till havs. I Thailand kan du ta hand om dig själv och dina nära och kära i en kravfri och avkopplande miljö. .

Boka en sista minuten-resa till Turkiet

Unna dig en wellness-resa till Turkiet. De legendariska turkiska baden är i dag toppmoderna spa-anläggningar som gör allt för att skämma bort dig. Boka en sista minuten-resa till ett spa-hotell med all inclusive och känn vardagsbestyren tyna bort bland dofter, behandlingar och den värmande solen. Turkiet är fortfarande ett outforskat paradis och du hittar lätt billiga hotell, även på de allra populäraste destinationerna. Hotellen i Antalya och Alanya har anammat resort-modellen helhjärtat och du behöver aldrig fundera på vad du ska göra om dagarna. Hotellen erbjuder ofta allt från motionsanläggningar och tennisbanor till dignande buffébord där lokala rätter trängs med delikatesser från hela världen. Har du inte lust att tillbringa hela semestern på hotellet? Oroa dig inte! Hotellen är lika bra på att erbjuda egna aktiviteter och bekvämligheter som de är på att hjälpa dig att upptäcka och utforska staden och Turkiets förföriska kultur. .

Möjligheterna vet inga gränser; från lyxresor till Dubai och kulturresor till Berlin eller Amsterdam till ett stort familjeäventyr till New York. Varje dag erbjuder vi nya restresor till spännande destinationer. Oavsett vart du åker, får du ett välkommet avbrott från vardagen och en chans att få nya spännande intryck. Med sista minuten-resor sparar du pengar på flyg och hotell som du istället kan lägga på att fylla dagarna med sinnrika upplevelser och oförglömliga aktiviteter. Ta hand om dig själv och släpp fram ditt spontana jag! Sista minuten-resor är ett magiskt sätt att släppa stress, bekymmer och tristess och istället ladda upp batterierna med oförglömliga upplevelser och ett möte med spännande kulturer.

Kundtjänst

Expedias kundtjänst har öppet sju dagar i veckan.

Om du har ett bokningsnummer utfärdat av Expedia och har en fråga eller undrar över något gällande din resplan, ska du ringa oss på 08-517 613 78 (lokal samtalstaxa gäller) 08.00-18.00 måndag till fredag samt 09.00-17.00 lördag, söndag och helgdagar så hjälper en av Expedias kundtjänstrepresentanter dig. För mer information online eller kundsupport via e-post, ska du besöka Expedias kundtjänstcenter online. Du skyddas av vår integritetspolicy.

Res i veckan-erbjudanden gäller för vistelsedatum inom de kommande sju dagarna och Res nästa vecka-erbjudanden gäller för vistelsedatum inom de kommande sju till 14 dagarna.  

Rabatter dras från standardpriset på utvalda hotell.

Hotellpriserna som visas gäller per rum för angiven vistelselängd, baserat på billigaste tillgängliga dubbelrum, inklusive alla skatter och serviceavgifter, men exklusive avgifter som betalas på eller till hotellet.

Flygpriserna anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

Angivna paketpriser gäller per person och vistelse och baseras på tur-och-returflyg från utvalda flygplatser samt att två personer delar på det billigaste dubbelrummet, inklusive alla skatter.

Priserna uppdateras regelbundet och är korrekta när de publiceras.

Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor, även för flyg med lågprisbolag.

Otillgängliga datum kan förekomma. Vill du ha mer information kan du kontakta de enskilda hotellen eller flygbolagen.

Alla erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

Klicka på ett enskilt erbjudande för att bekräfta priser, tillgång, och vilka regler och villkor som gäller för erbjudandet.

Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller: https://www.expedia.se/p/support/tandc.

Tillhandahålls av: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.