Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen
Res med Expedia

Hitta aktiviteter och saker att göra

Sök efter aktiviteter
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datumet ska ha formatet {0}. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Ditt incheckningsdatum måste vara på eller efter den {0}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Ange barnens ålder nedan. Barn som sitter i knät måste resa i sällskap av en resenär som är 12 år eller äldre. Du måste vara över 13 år för att resa ensam. Annars måste du resa tillsammans med någon över 16 år. Barn som är {0} år eller yngre får inte resa ensamma. De måste följeslagas av en resenär som är minst {1} år. Barn får inte resa ensamma. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Hämtnings- och återlämningsdatumen för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst {0} timmar efter aktuell tid. Ange varifrån du ska flyga för resa {0}. Ange vart du ska flyga för resa {0}. Ange datum för resa {0} i det här formatet: {1}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Observera att alla rum måste ha samma vuxenbeläggning. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Vi kan endast boka ett enkelrum om bokningen inkluderar barn. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte. Avreseflyget måste avgå minst två timmar efter det ankommande flyget.
  • Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer
  • De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Saker att göra i Sverige och Norden

Du behöver inte åka långt för att uppleva något nytt - det finns nämligen många spännande resemål både i Sverige och i våra nordiska grannländer. För att undvika köer eller slutsålda biljetter kan det vara en god idé att boka in dina aktiviteter i förväg. Expedia.se erbjuder massor av saker att göra runt om i Norden, som båtsightseeing i Stockholm, stadsvandringar i Köpenhamn och naturupplevelser på Island.

Upptäck Europas storstäder

När du åker på semester i Europa kan det vara skönt att planera in resans aktiviteter i förväg. Expedia erbjuder förhandsbokning av sightseeing, guidade turer och populära shower i flera Europeiska städer. Bläddra igenom våra listor av upplevelser i London, romantiska aktiviteter i Paris och saker att göra i Berlin och bli inspirerad inför din resa. Kanske hittar du något som kan göra din europaresa extra minnesvärd?

Aktiviteter på solsemestern

Många väljer att tillbringa sin solsemester vid poolen eller på stranden, men för dig som vill lämna solstolen finns det mängder av saker att göra! Genom Expedia kan du förhandsboka spännande aktiviteter och äventyr som passar hela familjen, både i Europa och ute i världen. Vad sägs som en ökensafari i Dubai eller en guidad tur på den Franska rivieran?

Upplevelser runt om i USA

USA är ett stort land med flera fantastiska sevärdheter och attraktioner som man inte får missa. Med Expedia.se kan du försäkra dig om att din resa blir oförglömlig genom att boka någon av våra utflykter och guidade turer. Upplev storstadslivet i New York och Los Angeles, besök Orlandos nöjesparker eller boka en helikoptertur över Grand Canyon. Vi har listat saker att göra runt om i hela USA!